bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزم میتوی یه لطفی کنی از سوالای درس میکروب برام عکس بگیری بهم ایمیل کنی اخه لازم دارم و دفتر چه ندارم
    من که اصلا ۴ درسم در حد نزده ایمنیم از ۹۰ درصدی میتونستم اومدم ۶۰ فقط همین حساب کردم اوج ترکوندن من بود:65d6a5d6s: لیلی خوب داده ازش پرسیدی؟ ترکونده طرف
    امتحانم سطحش پایین بوده همه زدن رقابت بد میشه برا شماهایی زدین
    الان ديگه مهم نيست ... خوشحالم که تا آخرين روز محکم بودي ،اين خيلي خيلي مهمتر از هر قبولي هست.
    انشالله خدا با لطف خودش رفتار ميکنه .
    زبان رو معمولا همه خيلي خوب نمي زنن.

خسته نباشي عزيزم.
    سلام باسيل جان
    امتحان دادي؟ چطور بود؟
    چشم حتما دعا میکنم.اتفاقا دیروز یا دوروز پیش بود یهو یاد بچه ها سایت افتادم که کنکور دارن واسه همه دعا کردم.اره استرس تموم شد حالا با خیال راحت پسته میخوری:mad_majidonline::tonguesmiley:
    ممنون.تو خوبی؟رو به راهی؟نگران نباش دیگه تلاشتو کردی دیگه.حالا بقیش رو دیگه فکر نکن.سخت باشه هم واسه هم بوده دیگه.ایشالا که قبولی بهناز:riz304:
    گفتم من که اصلا امادگی نداشتم و قبول هم نمیشم ولی سطح سوالا خوب بود همه جوره داشت همه مدل
    خسته نباشی بهناز....امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری...برامون دعا کن..فردا عصر کنکورمونه
    الان دیگه امتحانت تموم شده.رفتی خونه اومدی اینجا بهم بگو چطور بود امتحانت.:riz277:
    سلام دوست خوبم.....خوبی؟ ممنونم که به یادم بودی و معذرت میخوام که نگرانت کردم....برات آرزوی موفقیت میکنم..................دوست دارم:heart::thanks::rose:
    سلام.ممنون.خوبی شما؟ آره تا شب آخر هم تست زدم همون روزای آخر باعث شد ایمنی 73% بزنم چون تست ایمنی زیاد زدم.شما این 2روزو فقط تست باکتری بزنید و سعی کنید از تمام فصلا به تعداد مناسب که به همه فصلا برسید تست بزنید و خسته هم نمیشید چون تست خسته کننده نیست حتی اگه روزی 12 ساعت هم تست بزنید..انشالا دیگه امسال حتما قبولید
    خب وقتی قبول میشین بگم نمیشین؟نگرانش نباش دیگه.کاری نمیکنم که:riz304::riz304:
    نگران نباش اینقد.دیگه هر چی خوندی همینه دیگه.به خونده هات اطمینان کن.توکل کن برو امتحانتو بده.قبولی دختر.مطمئن باش.:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا