am-ml 2013-05-30 تو آزمایشگاه بودم بابا ... الان هم منتظرم محیط کشتام خنک شه ،کشت 9 تا نمونه باقی مونده رو انجام بدم و برم خونه.
تو آزمایشگاه بودم بابا ... الان هم منتظرم محیط کشتام خنک شه ،کشت 9 تا نمونه باقی مونده رو انجام بدم و برم خونه.
navik 2013-05-29 من !!.. ساده سخن میگویم ساده تر از یک شعر من دلم تنگ شده ! من دلم تنگ شده ! جالب ایجاست که تو میخندی . سخن ساده من ،باعث خنده توست خنده کن اما من ، همچنان دلتنگم ..! k1nd 92/3/7
من !!.. ساده سخن میگویم ساده تر از یک شعر من دلم تنگ شده ! من دلم تنگ شده ! جالب ایجاست که تو میخندی . سخن ساده من ،باعث خنده توست خنده کن اما من ، همچنان دلتنگم ..! k1nd 92/3/7
parnia 2013-05-27 ای جونم....دست گلت درد نکنه...میدونم طلاست بابایی.....سیبیلای تو طلای سیاست....:5: h34r-smiley: بابایی درسم نمیاد...ی حس غریبی میگه مردود میشم....برام دعا کن:sadsmiley:
ای جونم....دست گلت درد نکنه...میدونم طلاست بابایی.....سیبیلای تو طلای سیاست....:5: h34r-smiley: بابایی درسم نمیاد...ی حس غریبی میگه مردود میشم....برام دعا کن:sadsmiley:
parnia 2013-05-27 خدا هیچ بچه ای رو چشم انتظار باباش نذاره.....دیروز همه اومدن ولی چشمم به راهت بود....نیومدی بابا:sad: مرسی بابای من.....من عاشق اون سیبیلات بودم ....هنوزم هستم
خدا هیچ بچه ای رو چشم انتظار باباش نذاره.....دیروز همه اومدن ولی چشمم به راهت بود....نیومدی بابا:sad: مرسی بابای من.....من عاشق اون سیبیلات بودم ....هنوزم هستم
ad1986 2013-05-26 مرسی بابا دستت درد نکنه اما این که مال پدراست من که نیستم هنو پسرماااا هدیت از جیبت رف خخخخخخخخخخ