farzad.lab 2013-06-01 فرین معلومه درس خونیاااااااا ainting: آره همه اونایی که رفتن میگن قدرشو بدونید ما هنوز به هماتو و میکروبو اینا نرسیدیم ... خوشحال شدم ... کاری داشتی هستم ... مرسییییییییی توام موفق باشی اجی صندوق پیاماتم خالی کن یکم :riz303:
فرین معلومه درس خونیاااااااا ainting: آره همه اونایی که رفتن میگن قدرشو بدونید ما هنوز به هماتو و میکروبو اینا نرسیدیم ... خوشحال شدم ... کاری داشتی هستم ... مرسییییییییی توام موفق باشی اجی صندوق پیاماتم خالی کن یکم :riz303:
mw.ashel 2013-05-30 سلام آرام جان....خوبی؟ شما هم دوست خوب منی و امتحانم فردا عصر هستش ولی بنا به دلایلی دیگه نمیخوام باشم و میرم ...ولی فقط یکشنبه برای تولد مهنا میام...موفق باشی..التماس دعا:heart::smiliess (10)::rose:
سلام آرام جان....خوبی؟ شما هم دوست خوب منی و امتحانم فردا عصر هستش ولی بنا به دلایلی دیگه نمیخوام باشم و میرم ...ولی فقط یکشنبه برای تولد مهنا میام...موفق باشی..التماس دعا:heart::smiliess (10)::rose:
am-ml 2013-05-29 بابا ي ميلاد اونجا شاغله (اکثر مرداي منطقه ما اينطوري هستن) ... خودش و مامانش هر يه ماه -دوماهي يه دوسه هفته ميرن و بر مي گردن. مرسي عزيزم - شبت خوش:riz304:
بابا ي ميلاد اونجا شاغله (اکثر مرداي منطقه ما اينطوري هستن) ... خودش و مامانش هر يه ماه -دوماهي يه دوسه هفته ميرن و بر مي گردن. مرسي عزيزم - شبت خوش:riz304:
am-ml 2013-05-29 مرررررررررررررسي عزيزم . هنوز دبي هستن ولي بياد حتما ،خصوصا که دختر مورد علاقه اش هم اينو فرستاده ...:smiliess (3):
مرررررررررررررسي عزيزم . هنوز دبي هستن ولي بياد حتما ،خصوصا که دختر مورد علاقه اش هم اينو فرستاده ...:smiliess (3):
am-ml 2013-05-29 سلام دخترم الان اين موقعه شب از اين عکساي پر خاطره واسه من ميذاري نمي گي ديگه تا صبح تو فکرم...:dadad4: مرسي عزيزم ... از افتخاراتمون اين بود که کيفمون ميکي موس داشته باشه... من البته نداشتم .
سلام دخترم الان اين موقعه شب از اين عکساي پر خاطره واسه من ميذاري نمي گي ديگه تا صبح تو فکرم...:dadad4: مرسي عزيزم ... از افتخاراتمون اين بود که کيفمون ميکي موس داشته باشه... من البته نداشتم .