bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بهناز جون زهرا زنگید و بهت سلام رسوند...گفت به نت دسترسی ندارم....فردا شب میاد....موفق باشی گلم...خوب بخون..دیگه هیچی نمونده:a2d3:
    هرچی شهره میزنم آزادم که شرکت کردم امسال حتما باید برم ول کن بابا بسه خوندن نمیکشم مگه باید خودمو بکشم همینه که هست مسافتم مهم نیست بابا ی دو سال بریم ی شهر دیگه مثل سربازی پسرا بسازمون کارشناسی که تو خونه بودیم شدیم نازک نارنجی مامانی :rolleyessmileyanim:
    سلام بهناز
    خداروشکر ... توچطوری؟

آماده که نه نیستم
    انتخابامم هنوز انجام ندادم
    تو چیکار کردی؟ انتخاباتو انجام دادی؟ تموم؟ همه جا رو زدی؟
    سلام بهناز جان.یادم نمیاد راستش.:14:ولی نه زیاد.استرس داری یعنی خوندی و میترسی که جواب نگیری.پس استرس نداشته باش چون خوندی.اگه تو که خوندی و پسته خوردی حین خوندن :tonguesmiley:قبول نشی کی میخاد قبول شه.اصلا نترس بهناز.توکل کن به خدا.اروم میشی.من حس میکنم قبول میشی.این چند روزه زیاد ورزش کن اینقد که خسته شی.استرستو از بین میبره.نترس.خب؟به مغزت و پسته هایی که خوردی اعتماد کن که کاراشونو بلدن انجام بدن سر جلسه همه چی میاد توو مخت.:ad54ad::riz304:
    قبولی کجا بود بابا :sadsmiley:من که مطمینم تو رتبه خوبی میاری .من میخوام همه شهرارو بزنم البته نمیدونم بشه یانه اما اول شهرای با سطح علمی بالاتر و بعد شهر خودم و بعد بر اساس مسافت و درصد احتمالی قبولی بیشتر :dadad4:
    جموجورش کردم اطلاعت میدم :smiliess (3):
    مرسی بهناز جونممممم....لطف کردی عزیزم....:heart::rose:
    باور میکنی من تازه شهرارو دیدم اصلا نمیدونم میخوام کجا انتخاب کنم . میشه ی کم راهنمایی لطفا :dadad4:
    سلام باسیل جون......خوبی؟ واسه همه ما به خصوص من دعا کن...موفق باشی و تا درودی دیگر بدرود.مواظب خودت باش:heart::riz304:
    راستی باسیل جون
    یه چیز دیگه که از پارسال خودم یادمه ،بر خلاف ماه ها و هفته های قبل ،تو این هفته هر وقت حوصله درس رو نداشتی بذارش کنار ،فقط همون مقدار تعیین شده روزانه (حد اقل ممکن : مثلا یه کنکور از سالای قبل) رو انجام بده .
    آرامش و آروم بودن سر جلسه خیلی کمک کننده است.
    salam ..man emsal daneshju budam..kheylii nurmala baladam...toro khoda komakam kon nemiidonam chii kar konam emsal emtahan midam vezarat olom 900 shodam az tarafii azad ham emtahan midam...har ja qabul sham behdashto miram..mishe behem begii ba che darsadayii mitonam shahrestan qabul sham na shahraye bozorg masaln yazdo ina.....aslan khaste shodam
    آره ،مثل ماراتون میمونه ،آخرای مسیر سخت ترین و مهم ترینه... انشالله تو از پسش بر میای دوستم.

من یه پیشنهاد دارم: هر روز کنکور یک سال رو از خودت امتحان بگیر ،غلط هات رو برررسی کن و مبحث (حتما مبحث) مربوط به سوالی رو که غلط زدی بخون ،خیلی خوب جواب میده این روش.

انشالله حتما موفق میشی گلم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا