mehran35 2013-05-26 سلام حاج خانوم تولد 98 سالگیتون مبارک ایشالا تولد 150 سالگی! عذر تقصیرجهت تاخیر ببخشید دیرتبریک گفتم مسافرت بودم!
سلام حاج خانوم تولد 98 سالگیتون مبارک ایشالا تولد 150 سالگی! عذر تقصیرجهت تاخیر ببخشید دیرتبریک گفتم مسافرت بودم!
Artmis.a 2013-05-26 از دورترین نقطه ی عشق دل به پرگار خدا می بندم شاید به تو رسیدن در یک شعاع زیاد هم محال نباشد.
mw.ashel 2013-05-25 اینم کادوی تولدت شیوا جون، دوست نداشتی اینو وردار [IMG] در هر صورت دوتاشم واسه شیوا جونم خریدم ، مبارکت باشه:heart::rose:
اینم کادوی تولدت شیوا جون، دوست نداشتی اینو وردار [IMG] در هر صورت دوتاشم واسه شیوا جونم خریدم ، مبارکت باشه:heart::rose:
akhbar 2013-05-25 عزززززیزززززززم تولدت مبارک:riz304: ایشالا از خدا هر چی میخوای بهت بده:riz304::riz304:
T T Taraa 2013-05-25 شیوا جونم تولدت مبارک ایشالا همیشه موفق و شاد باشی .... ایشالا همین امسال یه جای خوب واسه ارشد قبول شی :rose:
شیوا جونم تولدت مبارک ایشالا همیشه موفق و شاد باشی .... ایشالا همین امسال یه جای خوب واسه ارشد قبول شی :rose:
waria 2013-05-25 با تو ام کهنه رفیق: یاد ایام قشنگی ک گذشت کنج قلبم گرم است! آرزویم همه سرسبزی توست تن تو سالم و روحت شاداب آنچه شایسته ی توست خواهانم دل یک دانه ی تو سبزوبهاری،روزگارت خوش باد شیواجونم تولدت مبارک....:thanks:
با تو ام کهنه رفیق: یاد ایام قشنگی ک گذشت کنج قلبم گرم است! آرزویم همه سرسبزی توست تن تو سالم و روحت شاداب آنچه شایسته ی توست خواهانم دل یک دانه ی تو سبزوبهاری،روزگارت خوش باد شیواجونم تولدت مبارک....:thanks: