A A aaram 2013-05-25 آرتمیس :bunnyearsmiley: همینجا جوابتو میدم چون نشد بهت پیام بدم. میسی من خوفم. میدونم عجیجم،توی امضات خوندم.کار خوبی کردی.منم باید دیگه کم کم کوله بارمو ببندم برم.از درس خوندن افتادم:sad: برام دعا کنی ها دوست جونی خوب خودم :heart:
آرتمیس :bunnyearsmiley: همینجا جوابتو میدم چون نشد بهت پیام بدم. میسی من خوفم. میدونم عجیجم،توی امضات خوندم.کار خوبی کردی.منم باید دیگه کم کم کوله بارمو ببندم برم.از درس خوندن افتادم:sad: برام دعا کنی ها دوست جونی خوب خودم :heart:
Artmis.a 2013-05-25 سلام عزیزم خوبی؟ به خودم قول دادم خیلی کم بیام برای همین هم پیعام هامو غیرفعال کردم ببخشید. ممنونم ازت دوست خوبم.:rose:
سلام عزیزم خوبی؟ به خودم قول دادم خیلی کم بیام برای همین هم پیعام هامو غیرفعال کردم ببخشید. ممنونم ازت دوست خوبم.:rose:
mohana 2013-05-24 آرام........:ad54ad: ای جاااانم الان کلی خوشحال میشه.....مثه من که الان این شکلیم:thanks: آرام خیلی لطف داری بهم...ممنونم:heart:
آرام........:ad54ad: ای جاااانم الان کلی خوشحال میشه.....مثه من که الان این شکلیم:thanks: آرام خیلی لطف داری بهم...ممنونم:heart: