akhbar 2013-05-25 بله عزیزم.درسته همونه.اما توی تاپیک همون اخبار صدام کن لطفا:riz513: ولی تو پروفایلم اشکال نداره. حالا من بپرسم.:smiliess (4):همون آوایی؟ازکدوم خطه؟
بله عزیزم.درسته همونه.اما توی تاپیک همون اخبار صدام کن لطفا:riz513: ولی تو پروفایلم اشکال نداره. حالا من بپرسم.:smiliess (4):همون آوایی؟ازکدوم خطه؟
akhbar 2013-05-25 سلام آواجان چه جالب شد:من داشتم جواب ایمونو رو میدادم,که دیدم توهم باهمون جملاتو حتی شکلک یکسان پاسخش رو دادی
سلام آواجان چه جالب شد:من داشتم جواب ایمونو رو میدادم,که دیدم توهم باهمون جملاتو حتی شکلک یکسان پاسخش رو دادی
parnia 2013-05-25 سلام اوا جونم....مسئله ای نیست عزیزم بذار....منتها زحمتش با خودته....:black_eyed: مرسی:rose:
ketabsabz 2013-05-25 صندوقت پر بود ببخشید عزیزم دوباره مزاحمت میشم ،بعد از نوشتن پیام قبلی رفتم تاپیک ختم قرآن دیدم گفته بودی مثل اینکه پرستار مهربون هم میخواد سهمی داشته باشه ، خواستم بگم ایرادی نداره اگه خودش خواست میتونم بخشی از سهممو بهش بدم ، شرمنده عزیزم .
صندوقت پر بود ببخشید عزیزم دوباره مزاحمت میشم ،بعد از نوشتن پیام قبلی رفتم تاپیک ختم قرآن دیدم گفته بودی مثل اینکه پرستار مهربون هم میخواد سهمی داشته باشه ، خواستم بگم ایرادی نداره اگه خودش خواست میتونم بخشی از سهممو بهش بدم ، شرمنده عزیزم .
سرباز امام(عج) 2013-05-24 هرچه بلا هست چه غم؟؟باک نیست ! بر سر ما سایه مولا که هست پیش او گیریم نداریم جا؟! خب، قسم حضرت زهرا که هست! خصم کجا و حرم دخترش؟! بر سر آن پرچم سقا که هست! (میلاد حضرت اباالزینب، امیرالمومنین بر شما مبارک)
هرچه بلا هست چه غم؟؟باک نیست ! بر سر ما سایه مولا که هست پیش او گیریم نداریم جا؟! خب، قسم حضرت زهرا که هست! خصم کجا و حرم دخترش؟! بر سر آن پرچم سقا که هست! (میلاد حضرت اباالزینب، امیرالمومنین بر شما مبارک)
mahnam 2013-05-23 سلام عزیزم ، مرسی تو خوبی؟ ممنون عید توام مبارک یه چیزایی دیدم اما خوب نخوندم دوس دارم شرکت کنم :4d564ad6: ایشالا :thanks:
سلام عزیزم ، مرسی تو خوبی؟ ممنون عید توام مبارک یه چیزایی دیدم اما خوب نخوندم دوس دارم شرکت کنم :4d564ad6: ایشالا :thanks:
ps2020 2013-05-23 آوا خانوم به هر میزان که صلاح میدونین از جزء من بردارین بدین به نیلو خانووم ولی به من بگین که چه قد باید بخونم؟!
آوا خانوم به هر میزان که صلاح میدونین از جزء من بردارین بدین به نیلو خانووم ولی به من بگین که چه قد باید بخونم؟!
!SeCreT! 2013-05-23 در مخزن لايموت دردانه علي است در كون و مكان امير فرزانه علي است در كعبه ظهور كرد تا بر همه كس معلوم شود كه صاحب خانه علي است
در مخزن لايموت دردانه علي است در كون و مكان امير فرزانه علي است در كعبه ظهور كرد تا بر همه كس معلوم شود كه صاحب خانه علي است