mj1919 2013-05-24 علی زیبایی هر سرنوشت است، اگر الگو شود،عالم بهشت است، علی زیباترین نام جهان است، علی ذکر لب صاحب زمان است، ولادت با سعادت مولود کعبه بر شیعیان آن حضرت تبریک و تهنیت باد!
علی زیبایی هر سرنوشت است، اگر الگو شود،عالم بهشت است، علی زیباترین نام جهان است، علی ذکر لب صاحب زمان است، ولادت با سعادت مولود کعبه بر شیعیان آن حضرت تبریک و تهنیت باد!
ba ba barghi 2013-05-23 سلام , نه بابا ,من مطئنم اون اصلا برداشتي نكرده!! حالا به كوشش مي رسونم ,ولي مطمئنم برداشتي نكرده,
A A aaram 2013-05-23 سلام لیلایی جونم.خوفی؟ نه عجیجم من همیشه چراغ خونم برای همه دوستام روشنه.:28: دوست جونیت حالش چطوله؟:smilies-azardl (113
سلام لیلایی جونم.خوفی؟ نه عجیجم من همیشه چراغ خونم برای همه دوستام روشنه.:28: دوست جونیت حالش چطوله؟:smilies-azardl (113
!SeCreT! 2013-05-23 در مخزن لايموت دردانه علي است در كون و مكان امير فرزانه علي است در كعبه ظهور كرد تا بر همه كس معلوم شود كه صاحب خانه علي است
در مخزن لايموت دردانه علي است در كون و مكان امير فرزانه علي است در كعبه ظهور كرد تا بر همه كس معلوم شود كه صاحب خانه علي است
sepidh gh 2013-05-23 سلام لیلا ... خوبی ؟ ...اتفاقن ابجی تو این مسائل خودشو وارد نمی کنه :auizz3ffy9vla57584x ...اونو برا طنز گفتم ..به داداشای خودم به روزش تبریک اختصاصی می گم .... ainting:
سلام لیلا ... خوبی ؟ ...اتفاقن ابجی تو این مسائل خودشو وارد نمی کنه :auizz3ffy9vla57584x ...اونو برا طنز گفتم ..به داداشای خودم به روزش تبریک اختصاصی می گم .... ainting: