bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فدات بشم من عزیزم.باشه حتما حتما.محتاجم به دعا دوست نازنینم.

انشالله که بهترین ها در انتظارت همگیتونه.:bunnyearsmiley:
    سلام باسیل نازم.ان شالا قبولی من مطمئنم.من که باید واسه سال دیگه بخونم.موفق باشی
    آهان ببخشید نگفته بود مگه میشه . یعنی سوال نکرده بود. گفته بود نمیشه که آدم با 5 ماه خوندن رتبش 3 بشه. اگه سوالم کرده بود انقد ناراحت نمیشدم. جواب میدادم که آره میشه. ولی گفته بود قطعا نمیشه. منو متهم به دروغ کرده بود.بیا و خوبی کن و وقت بذار!!!!
    سلام عزیزم.خوبی؟ چه خبر؟ والا خیلی دوست دارم بیام ولی با اینکه وقت میذارم تا به بچه ها کمک کنم بضیا توهین میکنن و آدمو سرد میکنن. تا جایی که قسم بخورم بگم من دیگه کاری به کسی ندارم. پریشب یکی از بچه ها راهنمایی خواسته بود و گفته بود چقدر خوندی؟ منم گفتم تا قبل 5 ماه آخر بی برنامه میخوندم ولی 5 ماه آخر که فارغ التحصیل شدم با برنامه خوندم. به من پیام زده که:
    مگه میشه با 5 ماه خوندن رتبه 3 شد؟
    تازه توقع هم داره بهش جزوه بدم. خیلی بهم بر خورد واقعا.

در مخزن لايموت دردانه علي است
    در كون و مكان امير فرزانه علي است
    در كعبه ظهور كرد تا بر همه كس
    معلوم شود كه صاحب خانه علي است
    سلام باسیل جان..خوبی؟ صبحت بخیر.....من و پدیده منتظرت بودیم شیفت رو بهت تحویل بدیم و بریم..ههههههههه..روز خوب و پرباری داشته باشی.....موفق باشی گلم.........:rose:
    سلام عزیزم. خواهش میکنم. میدونم سرت گرم درسو کنکوره ایشالله قبول میشی و خستگیت در میره.به خاطر مشارکت تو ختم قرآنم ممنونم:ad54ad::painting:
    منظورم فصل اسپیروکتال بود نه سودوموناس :smiliess (2):
    سلام دوستم.به به چه پروفایل خوشگلی.

وزارت بهداشتم عزیزم.میکروب بالینی.:ad54ad:

فکر کنم کنکور داشته باشی،برات آرزوی موفقیت دارم.:riz304:
    سلام بهناز جان خوبی؟ فک کنم از ختم قرآن ویژه ای که به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) تا مبعث پیامبر اکرم (ص) داریم مطلع هستی. اگه مایل بودی و وقتشو داشتی لطفا بهم اطلاع بده تا اسمتو به لیست اضافه کنم. ممنون دوستم:rose:
    سلام دوستان میتونید با مراجعه به این سایتها هر شکل و طرحی که میخوایید به عکستون بدید. Dumpr - Photo Fun
    FunPhotoBox - Photofunia, picjoke. Photo Effects and Photo Fun. Imikimi, imagechef, befunky
    PhotoFunia :: photo effects, filters, free online photo editor
    Photo funny effects, love, birthday photo frames effects - photofunny.net
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا