A
پسندها
115

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام آرام جون. rahimimm لطف کردو نصف جزئشو بهت داد. اینجوری سهم شما میشه:حزب 3 و 4 جزء 2 (از آيه 203 تا 252 سوره بقره)
    خوشحالم که توام باهامون هستی عزیییییزم.این دوحزبو توفاصله 3 تا 17 خرداد لطفا بخون. شب جمعه(شب ولادت حضرت علی ع) ساعت 10 به بعد هم ایشالله استارتشو میزنیم.....حتی شده به اندازه یه آیه:heart::rose:
    http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-13.html
    آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند.
    نه بابا تماس چی...
    بچه تو رویاست ولی من دوست درجه یکشم ،تو همون رویاهاش.
    خودم هم خیلی دوستش دارم (تو این زمونه ،یه پسر اینجوری بی کلک آدم رو دوست داشته باشه ،همین میلاده :25r30wi:)
    واااااااااااای مرسییییییی لیلا جونم.من عاشق بچه هام مخصوصا این دوست تو.:(40):
    راستی باهات تماس گرفت سلام منم بهش برسون :4d564ad6:
    باشه حتما ،ازش یه عکسم میگیرم ،میذارم ببینیش .
    اسمش "میلاد" ه.(فک کن ،6 ساله هم نیست ،من رو قد و قامتش فک کردم... مامانش گفت:4.5 سالشه.)
    :ad54ad:

سلام ااااااااارام خانم...

اون دوستم رفته "دبی" پیش باباش...
    چند روز قبلش میگفت: نمی دونم ایندفعه با چی برم ؟ هواپیما خطرناکه؟ کشتی هم حوصلهاش رو ندارم ... بعد گفت : باید با هلی کوپتر برم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

خوب البته مامانش با هواپیما بردش.:4d564ad6:

راستی صبح رفته بودن ،میخواسته بره فرودگاه من اداره بودم... گفته بود : به لیلا بگین باهاش تماس می گیرم :25r30wi:
    دیدم درسام تموم شد گفتم بیام یه سلامی بدم و برم مرسی بابت نظرت :rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا