negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام نگار جون.. خوبی؟ امیدوارم که امسال کنکورت رو عالی بدی و ایشالا دانشگاه تهران قبول بشی...
    برات آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز...:auizz3ffy9vla57584x:smiliess (3):
    سلام توی آخرین پستت لایک نداشتم.ولی وقتی خوندم اینطوری شدم:25r30wi:
    اورین اورین
    ممنونم نگار جونم....لطف کردی عزیزم....:riz304:
    آره کلا روز پدر کلی کادو گرفتم. اگه روز پدر بزرگ هم بود دیگه فک کنم دوبرابرشو میگرفتم:thanks:

حضرت زهرا(س):
    همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.

ولادت امام علی(ع) و روز پدر مبارک:rose:
    negaran nabash ina hame neshanehae movafaghiate.to movafagh mishi.faghat 8ruze dg munde.dg tamummmmm.bekhun bazam
    salam negar khanum..bekub bekhun kam nayar ke dg akhareshe.yeki az bachehai ke omide ghabuli dare shomai.hame beto negah mikonan.pas bekub bekhun tavakol be khoda hatman rotbat ali mishe.
    آره یه سوالش هم آدمو کلی جا به جا می کنه ، ایشالا که نتیجه ی خوبی بگیریم ،
    نگران نباش خیال می کنی یادت رفته سوال بذارن جلوت سه سوت همه رو جواب میدی ;)
    توکل به خدا حالا قبول شم به قول تو هر کجا که شد ،
    بریم بخونیم ، موفق باشی خانومی :riz304:
    450 تا شرکت کننده داشت ، احتمالا بقیه وضعشون خیلی خراب بوده :)) چون درصدای دیگه م هم جالب نبود زبان که گفتم 75 اینا زدنم بیو و فیزیو هم حول و حوش 50-60
    آره بابا آزمون فقط استرس میده منم نمیدم ، ولی کنکورای سالهای گذشته رو بخون حالا درصدم نگرفتی مهم نیس ، اصلا درصد نگیر
    اینکه رو تغذیه سرمایه گذاری کنی خوبه فکر کن رتبه 17 پارسال تغذیه شو 83 درصد زده بوده با بیو و فیزیوی 50 ، ولی خب حیفه کلا نذار کنار
    چه دعایی کنمت بهتر از این خنده ات از ته دل گریه ات از سرشوق انشالله قبول شی
    بابا نگار وضعمون یکیه من همه امیدم به بیو بود اونم این اواخر قاط زدم به خدا ، زبانم مثل خجسته ها بستم گذاشتم کنار :|
    از آزمون جامع نمیشه قضاوت کرد که ، تازه اون موقع که گفتی رفتم چک کردم دیدم رتبه م 8 شده ولی فکر کن تغذیه شو 30 درصد زده بودم ! خیلی داغون بود
    آزمون میدی؟ من که نمیدم میترسم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا