parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :ad54ad:

عززززیزم ،خوبی ؟
    یه چیزی رو از تجربه پارسالم یادم هست ... نمی دونم گفتم بهت یا نه .... این روزا پارسال خیلی گیج بودم که مطالب مونده رو بخونم یا مرور و تسلط به مطالب قبلی ؟
    الان ولی با اطمینان بهت میگم: فقط و فقط و فقط مرور کن ... هر چی نخونده داری الان خوندش بی فایده اس ولی من صبح روزی که عصرش کنکور بود 40-50 تا از فیش برگ هایی که میکروبیولوژی رو خلاصه کرده بودم خوندم ... به جرات می گم از 60 درصدی که زدم ،40 تاش رو میدون همون مرور صبح قبل امتحان هستم.

موفق باشی عزیزم.
    شیوا جون یه ختم ویژه هم به مناسبت ولادت حضرت علی و مبعث پیامبراکرم(ص) داریم. (3تا17)خرداد. سعی میکنیم تعداد نفرات حداقل به 30نفربرسه و هرکس یه جزءرو عرض این 14 روز بخونه. اگه مایل بودی اعلام کن تا اسمتو به لیست اضافه کنم.بدون رو دروایسیااا خب؟
    سلام شیوا جونم. خیلی جالب بود!!!اونقد که باعث شد دوبار خوندم:(40):. البته من انتظار اینجور اتفاقا رو داشتم. حتی میخواستم بگم اگه همچین موردی برای کسی پیش اومد همونجا تعریف کنه. ولی بعدش منصرف شدم گفتم شاید برای بقیه کلیشه ای به نظر بیاد.من که خیلی از این جور اتفاقا لذت میبرم ،احساس میکنم یه نشونست.
    نگذار خودت و اعضای خانواده ات آنقدر غرق کار وتلاش شوید که برای صرف یک وعده غذا هم فرصت دور هم جمع شدن نداشته باشید

وقتی می دانی کسی زحمت کشیده تا واقعا شیک شود به او بگو«معرکه شده ای!»

وقتی با تلفن با کسی صحبت میکنی لبخند بزن،مطمئن باش که طرف مقابل آنرا از صدایت احساس خواهد کرد.
    سلام علیکم
    ازین طرفا؟
    درس مرس ها خوبه اوضاعش؟
    سلام شیوا جون خوبی؟برای شما آیات 90 تا 100 سوره نسا تعیین شد ممنون که باهامون هستی:rose:
    پ ن:این بچه کوچولوی بامزه تو پروفایلت کیه؟
    :smilies-azardl (113 ههههه مواظب کتابات باش دختر!
    ااااا پس خاله ای شما ! خدا حفظش کنه! چه نازه!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا