am-ml
پسندها
171

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آره...من عاشق نی نی های تپلم..... آخه خودمم تو بچگیام خیلی تپلو بودم.....:rolleyessmileyanim:
    سلام لیلا جان مرسی!
    گاهی لحظه ها مثل ماهی از دست آدم لیز میخورن تا واسه خودشون بیفتن تو حوض آب !
    سلااااااام....مرسی لیلا جونم...شما خوبی خواهرم؟:thanks:
    آره منم دوسش دارم...
    عکس من و واریا ک همو بغل کردیم:28:
    نمی خواد صبح زود پاشی با سرویس بری ، خودم بعدا می رسونمت اداره.................:riz481::riz481::riz481: وااااااااای عجیجم.یعنی مردما از خنده.خیلی ماهههههههه.خوش به حالتااا.
    از طرف من ببوسشششششششش
    چشم خانم رئیس ی چیزی میذارم ولی قول نمیدم عوض کنم دیر ب دیر عوض میکنم
    سلام عزیزم.ممنونم ازت.
    ااایییییییییییییییی جانممممممممممم.الهییی فداش بشمم من.از طرف من لپاشو اینجوری :28:محکم بش.یادت نره هااااا

این عکس هم برای دوست کوچولوووت.ممممممم

درود
    سپاس! بابت دعاگویی شما
    منم برای شما بهترینها رو آرزو می کنم
    برای شفای همه مریضا نیت کنین
    هفت بار سوره حمد (فقط حمد) بخونید
    امشب را در کنار ثانیه ها ، آمین گوی آرزوهایت می شوم

آرزویم را دعا کن . . .
    پیامبراکرم(ص) فرمودند: «ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خدا آمرزنده و مهربان است».
    اولین شب جمعة ماه رجب را «لیلة الرغائب» (شب آرزوها) می نامند. در این شب ملائک بر زمین نزول می کنند. برای این شب عملی از رسول خدا(ص) نقل شده که فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
    روز پنج شنبه اول ماه ـ در صورت امکان و بلامانع بودن ـ روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد، بین نماز مغرب و عشا، دوازده رکعت نماز اقامه شود که هر دو رکعت به یک سلام ختم می شود و در هر رکعت یک مرتبه سورة حمد، سه مرتبه سورة قدر، دوازده مرتبه سورة توحید خوانده شود. و چون دوازده رکعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذکر «اللّهم صلّ علی محمّد النّبی الاُمّی و علی آله» گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذکر «سبّوحٌ قدّوسٌ ربّ الملائکة والرّوح» گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذکر «ربّ اغفر و ارحم و تجاوز عمّا تعلم إنّک انت العلیّ الأعظم» گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.
    شب آرزوهاست و من آرزو دارم
    دلت مثل بهار، پر شوداز لحظه های ماندگار
    زندگیت خالی از اندوه و غم، لحظه های شادمانی بی شمار
    شب آرزوهاست… قاصدکی به دست باد دادم

و عهد بسته ام تا رسیدنش به مقصد،
    برایت دعا بخوانم .

نگاهت به آسمان باشد چرا که من…

چرا که من…
    بهترین آرزوها را برایت به قاصدک سپردم تا به خدا برساند

:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...