G
پسندها
23

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام خوبی من خونم امشب یادت نره منم دعا کنی چه خبر چه میکنی
    غزل جونم چراغ خاموش اینو اونور میری سیر وسیاحت خدایی نکرده تصادف میکنیا
    URL]
    سلام غزل جان...ممنونم خوشحال شدم دوستم:ad54ad::heart::rose:
    سلام خوبی دیشب که سرعت افتضاح بود این دختره گوگولی کیه چطوری من که اونجا نمیشه بخونم اما امیدوارم سال دیگه بخونم اگه بعد کنکور درسو ادامه بدیم خوبه اگه موافقی با بچه ها93 بخونیم موفق باشی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس ماااااااااااااااااااااااااااااااااااچ کییییییییییییییییس
    سلام خوبی دیشب که سرعت افتضاح بود این دختره گوگولی کیه چطوری من که اونجا نمیشه بخونم اما امیدوارم سال دیگه بخونم اگه بعد کنکور درسو ادامه بدیم خوبه اگه موافقی با بچه ها93 بخونیم موفق باشی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس ماااااااااااااااااااااااااااااااااااچ کییییییییییییییییس
    شب بخیر منم دارم خمیازه میکشم خابای قبولی ببینی دعامیکنم زود بیای
    مرسی گلم یه لیوان بده قند پهلو باید کم کم برم بخابم از6صبح بیدارم
    یافتم اره من جزوه دانشجویی میخونم خوندنش اسون فردا میرم حرم بعدش مهمونی شاید شب بیام اگه شد تک میزنم
    نوشتم بقول ما هاموتوره میبینوم یعنی عزیزم من تو رو میبینم
    خب قسمت مشاهده مکالمه رو اگه بزنی پیام دوتامون با هم میاد..26ساله مجرد قصد ازدواجم ندارم:a2d3:
    من تو صفحه خودت پیامم دارم میخونم 6که کمه اما بد نیست بازم بخند جیک مستون هست فکر نه خرداد ت نیست تو چی مجردی چندسالت بیو جزوه نجات شکوهی من بر ناپیوسته خوندن کلاسم رفتم همونو میخونم گلم
    بقول ما هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامووووووووووووووووووووووووووتووووووووووووووووووورههههههههههههههه میبینوم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا