am-ml 2013-05-17 ainting: سلام زهرا جون چرا این روزا پری؟ یعنی چرا پری از لحظه هایی که دوستشون نداری؟ لحظه ها دست خودمون مگه نیست؟ مگه نیست که از ماست که بر ماست؟
ainting: سلام زهرا جون چرا این روزا پری؟ یعنی چرا پری از لحظه هایی که دوستشون نداری؟ لحظه ها دست خودمون مگه نیست؟ مگه نیست که از ماست که بر ماست؟
parnia 2013-05-17 اره 7 ماهشه....مرسی زهرایی...:riz304:.....ینی عشق منه این فسقلی.....هر وقت میاد به جا اسباب بازی کتابای کنکورمو میدم دستش که از خجالتشون دربیاد
اره 7 ماهشه....مرسی زهرایی...:riz304:.....ینی عشق منه این فسقلی.....هر وقت میاد به جا اسباب بازی کتابای کنکورمو میدم دستش که از خجالتشون دربیاد
!SeCreT! 2013-05-16 شب آرزوهاست… قاصدکی به دست باد دادم و عهد بسته ام تا رسیدنش به مقصد، برایت دعا بخوانم . نگاهت به آسمان باشد چرا که من… چرا که من… بهترین آرزوها را برایت به قاصدک سپردم تا به خدا برساند :riz304:
شب آرزوهاست… قاصدکی به دست باد دادم و عهد بسته ام تا رسیدنش به مقصد، برایت دعا بخوانم . نگاهت به آسمان باشد چرا که من… چرا که من… بهترین آرزوها را برایت به قاصدک سپردم تا به خدا برساند :riz304:
mw.ashel 2013-05-16 خداوندا درهای رحمت تو همواره به روی خواهندگان باز است و دست عطایت گشاده بندگان تو هر زمان که صدایت کنند، پاسخ میدهی و اگر خالصانه آرزو کنند، میبخشى امشب اما شب دیگری است؛ شب آرزوهاست دعای خیر همه را براورده بفرما
خداوندا درهای رحمت تو همواره به روی خواهندگان باز است و دست عطایت گشاده بندگان تو هر زمان که صدایت کنند، پاسخ میدهی و اگر خالصانه آرزو کنند، میبخشى امشب اما شب دیگری است؛ شب آرزوهاست دعای خیر همه را براورده بفرما
arezoo90 2013-05-16 واست ارزو دارم که ارشد قبول شی خواسته ای هم اگه ته دلت قلنبه شده خدا براورده اش کنه :heart:
mw.ashel 2013-05-14 سلام زهرا جونم.....خوبی؟ خسته نباشی.چه خبرا؟ اگه قراره ارشد بدی این روزا رو خوب بخون ، منم برات دعا میکنم که موفق بشی............دوست دارم.....روز خوش:rose:
سلام زهرا جونم.....خوبی؟ خسته نباشی.چه خبرا؟ اگه قراره ارشد بدی این روزا رو خوب بخون ، منم برات دعا میکنم که موفق بشی............دوست دارم.....روز خوش:rose: