ba ba barghi 2013-05-15 جستجوی همه ارسال ها! این هست سمت راست!رفتم ببینم فعالیت هاتون پیرامون چه مبحثی بوده !!:black_eyed:
aManofDetail 2013-05-15 مهندس دزیمتر چیزی هست ک مقدار یونیزاسیون حاصل از اشعه ایکس(توی رادیو تراپی)ازش استفاده میشه//ن سینا جون حالا ازین اواتارهایی ک تا الان گذاشتم کدومش با حال بود ب نظرتون
مهندس دزیمتر چیزی هست ک مقدار یونیزاسیون حاصل از اشعه ایکس(توی رادیو تراپی)ازش استفاده میشه//ن سینا جون حالا ازین اواتارهایی ک تا الان گذاشتم کدومش با حال بود ب نظرتون
aManofDetail 2013-05-15 هههه ن بابا چ فضولی ارسالی چی هست حالا:1dco2x0p1lilzhfpg1tاونقد دیروز مقاله خوندم از چشام اب میومد
ba ba barghi 2013-05-15 ماسفت ؟نوعی ترانزیستور هست در کل ! ببخشیذ من یه لحظه فوضولیام جنبید رفتم توی ارسالی هاتون یه سرچ زدم !اقا رضا !واسه این دیرشد
ماسفت ؟نوعی ترانزیستور هست در کل ! ببخشیذ من یه لحظه فوضولیام جنبید رفتم توی ارسالی هاتون یه سرچ زدم !اقا رضا !واسه این دیرشد
ps2020 2013-05-15 Freesmile.ir | Free Smileys | Smiley Face بیا داداشی/ ین آره که گفتین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Freesmile.ir | Free Smileys | Smiley Face بیا داداشی/ ین آره که گفتین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
aManofDetail 2013-05-15 اره جوون باحالی هستی خانم لرقی اینارو از کجا میاری؟ی سوال ازت بپرسم؟این ماسفت ینی چی/
aManofDetail 2013-05-15 خواهش خانم پر زرق و برق:riz481:بازم ازین ورا لطف کنید بیاید:riz304::ad54ad:چ کیدونم سینا احتمالا 70