aManofDetail 2013-05-15 سینا بگو چقد اختلاف داربم فک کنم تو هم حدودای 64 باشی//باشه برقی حالا اسم انتخا بکردی بت چی بگم//خانم نزن بچه مردم رو خونین مالین شد هههه//
سینا بگو چقد اختلاف داربم فک کنم تو هم حدودای 64 باشی//باشه برقی حالا اسم انتخا بکردی بت چی بگم//خانم نزن بچه مردم رو خونین مالین شد هههه//
ps2020 2013-05-15 منظورت این بود که برم !! :riz303:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7 من::riz481:
ps2020 2013-05-15 من بابای انجمنم !! خیر...شما زنی... ما دو تا مرد!شاید بحث مردونه داشته باشیم(هی من میخوام هیچی نگم!!!!نمیذاری که بابا...درک کن منظورمو دیگه!!!)
من بابای انجمنم !! خیر...شما زنی... ما دو تا مرد!شاید بحث مردونه داشته باشیم(هی من میخوام هیچی نگم!!!!نمیذاری که بابا...درک کن منظورمو دیگه!!!)
ps2020 2013-05-15 سینا ناراحت نشدی لینکشو پیدا کنم بدم همه عکسارو ببین=>>> نه ... من و ناراحتی؟!!!!!!!!! نگفتی:smiliess (2): من متولد چندم؟
سینا ناراحت نشدی لینکشو پیدا کنم بدم همه عکسارو ببین=>>> نه ... من و ناراحتی؟!!!!!!!!! نگفتی:smiliess (2): من متولد چندم؟
ps2020 2013-05-15 بچه جون پاشو بریم خونمون تا اقا رضا با اردنگی ننداختمون بیرون!! شما قضیه ت فرق داره!من که مشکلی نداره بمونم!:a2d3:
بچه جون پاشو بریم خونمون تا اقا رضا با اردنگی ننداختمون بیرون!! شما قضیه ت فرق داره!من که مشکلی نداره بمونم!:a2d3:
aManofDetail 2013-05-15 ههههه بابا ک خیلی خوبه ولی نمیخوره ب اسمت/سینا ناراحت نشدی لینکشو پیدا کنم بدم همه عکسارو ببین
ps2020 2013-05-15 سینا جان کوتاه بیا !! برای چی کوتاه بیام؟مگه اومدم بالا؟من که چیزی نگفتم!!! ن سینا جان از ی جایی ورداشتم عکسادم رو هم با پیچ اینطوری گذاشته بودن ...باید میگفتین بابا جان!!!
سینا جان کوتاه بیا !! برای چی کوتاه بیام؟مگه اومدم بالا؟من که چیزی نگفتم!!! ن سینا جان از ی جایی ورداشتم عکسادم رو هم با پیچ اینطوری گذاشته بودن ...باید میگفتین بابا جان!!!