ba ba barghi 2013-06-30 چیکار کریم داری می خوای حذفش کنی ...اونکه همیشه سایلنت هست ...یه کلام حرف نمی زنه....چیکارش داری خوووو....نشونم دیگه اذیتش کنی ها ...... 7977cujr38iyymsu8: راستی من بستنی می خوام !!بستنی سنتی !از همون ها که کریم می خواد برات بخره ....
چیکار کریم داری می خوای حذفش کنی ...اونکه همیشه سایلنت هست ...یه کلام حرف نمی زنه....چیکارش داری خوووو....نشونم دیگه اذیتش کنی ها ...... 7977cujr38iyymsu8: راستی من بستنی می خوام !!بستنی سنتی !از همون ها که کریم می خواد برات بخره ....
ba ba barghi 2013-06-26 تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت دیروز 08:03 PM خدا را شکر ...من دیروز این ساعت نبودم !!:bunnyearsmiley:
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت دیروز 08:03 PM خدا را شکر ...من دیروز این ساعت نبودم !!:bunnyearsmiley:
sepidh gh 2013-05-10 سلام....داداش علی...من که قدرتشو ندارم ..... اگه خودت قدرتشو داری وصلش کن به 440 ... اینقد آجیمو اذیت نکن... دیوار کوتاه تر از من که نیست ...همشو رو من خالی می کنه !!!!
سلام....داداش علی...من که قدرتشو ندارم ..... اگه خودت قدرتشو داری وصلش کن به 440 ... اینقد آجیمو اذیت نکن... دیوار کوتاه تر از من که نیست ...همشو رو من خالی می کنه !!!!