S S sefidrooze 2013-05-16 عزیزززززززززز دلم.ممنونم.ان شاء الله قبول شی.من که باید به فکر سال دیگه باشم.موفق باشی گل من
mw.ashel 2013-05-16 خداوندا درهای رحمت تو همواره به روی خواهندگان باز است و دست عطایت گشاده بندگان تو هر زمان که صدایت کنند، پاسخ میدهی و اگر خالصانه آرزو کنند، میبخشى امشب اما شب دیگری است؛ شب آرزوهاست دعای خیر همه را براورده بفرما
خداوندا درهای رحمت تو همواره به روی خواهندگان باز است و دست عطایت گشاده بندگان تو هر زمان که صدایت کنند، پاسخ میدهی و اگر خالصانه آرزو کنند، میبخشى امشب اما شب دیگری است؛ شب آرزوهاست دعای خیر همه را براورده بفرما
mohana 2013-05-16 ایستاده ام برای دیدن شاخه های الماس آرزوهایت سبدی که خدا امشب به تو هدیه می دهد مرا هم به خدایت نشان بده . . .
ایستاده ام برای دیدن شاخه های الماس آرزوهایت سبدی که خدا امشب به تو هدیه می دهد مرا هم به خدایت نشان بده . . .
mw.ashel 2013-05-14 سلام باسیل جان.........خوبی؟ خخخخخخخخخخ .......نه داشتم عکس رو عوض میکردم.ببین این یکی خوبه یا نه؟مرسی
سلام باسیل جان.........خوبی؟ خخخخخخخخخخ .......نه داشتم عکس رو عوض میکردم.ببین این یکی خوبه یا نه؟مرسی