am-ml 2013-05-15 اون تاپیکه بود آواتار میذاشتین واسه همدیگه ،من اینو برات میذاشتم. البته همین آواتار الانتون هم خیلی زیباست و هم متشخص تر.
اون تاپیکه بود آواتار میذاشتین واسه همدیگه ،من اینو برات میذاشتم. البته همین آواتار الانتون هم خیلی زیباست و هم متشخص تر.
MAHSABANOO 2013-05-14 سلام دکتر سینا خوبی؟ میگما من نتونستم اون جایز ه ای که میخواستی پیدا کنم راستی اون عکس قلبی که برا مهرشاد فرستادی برا منم بفرست خیلی خوشگله از کجا اوردی؟
سلام دکتر سینا خوبی؟ میگما من نتونستم اون جایز ه ای که میخواستی پیدا کنم راستی اون عکس قلبی که برا مهرشاد فرستادی برا منم بفرست خیلی خوشگله از کجا اوردی؟
ba ba barghi 2013-05-13 سلام ,ته تغاري بابا!!! خوبي فرزند دلبندم!! اين قلب خودته كهداره برا من مي تبه!! دستت درد نكنه ,قلب منم همونطوري براي شما فرزندانم مي تبه! ممنون بابايي
سلام ,ته تغاري بابا!!! خوبي فرزند دلبندم!! اين قلب خودته كهداره برا من مي تبه!! دستت درد نكنه ,قلب منم همونطوري براي شما فرزندانم مي تبه! ممنون بابايي
mahsa. 2013-05-13 بزن بزن نزنی چیکار کنی مردا همشون اینن فقط زور میگن حالا زورت به خواهرت رسیده........... اولش که عکس نمیذاری بعدم که میزنی ........ سینا حالم بده ........
بزن بزن نزنی چیکار کنی مردا همشون اینن فقط زور میگن حالا زورت به خواهرت رسیده........... اولش که عکس نمیذاری بعدم که میزنی ........ سینا حالم بده ........