ps2020
پسندها
144

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• 2020 من برای خودم سیوش کردم ولی اجازه می خوام حذفش کنم ،فک کن انگار سینه یکی جلوی چشمم باز باشه و قلبش رو ببینم ،یه همچین حسی دارم :wacsmiley:
    :wacsmiley:

ممنونم ولی من بهداشت محیطی ام از آدمی زاد دورم :25r30wi:
    ولی راستش فک می کردم قلبمون کوچیک تر از اینه ،این الان قلب یه آدم چند ساله است؟برای پیوند آماده شده ؟
    سلام
    پوزش ؟!!!!!:21:
    واسه چی؟:smiliess (12):
    :idea_majidonline: نگران شدی شاید تو بحث کسی رو ناراحت کرده باشی...

اختیار دارین ...شمام ما رو حلال کنین.
    سلام
    پوزش چی داداش من.
    موفق باشی انشاالله
    وبلاگ ژست مثبت ? حکم مراجع تقلید، ویندوز حرام است یا حلال؟
    موسسه راه حق این امکان را فراهم می‌سازد تا به راحتی از طریق ایمیل یا پیامک سوالات شرعی خود را مطرح کنید و جواب بگیرید. من این کار را در مورد شرکت مایکروسافت، و خصوصآ سیستم عامل ویندوزش انجام دادم. در ادامه نظر مراجع تقلید را در مورد استفاده از محصولات مایکروسافت، بدون پرداخت هزینه و رعایت قانون حق کپی بررسی می‌کنیم.
    امام خمینی(ره): جایز است
    مقام معظم رهبری: جایز است
    آیت الله العظمی سیستانی: جایز است
    آیت الله العظمی وحید: جایز است
    آیت الله العظمی تبریزى: جایز است
    آیت الله العظمی صافى: جایز است
    آیت الله العظمی فاضل : بدون اجازه سازنده حق استفاده از نرم افزار وجود ندارد(جایز نیست).
    آیت الله العظمی مکارم: استفاده از نرم افزار خارجی بدون اجازه سازنده آن جایز نیست البته شرکت هایی مانند مایکروسافت به علت اینکه از دولت آمریکا حمایت مالی می کنند، در حکم کافر حربی هستند و مالشان محترم نیست(جایز است).
    2- نرم افزار با ساير اموال کفار به نظر آيت الله سيستاني فرق دارد.
    استفاده از کپي شده سي دي ويندوز و امثال آن به نظر آيت الله سيستاني اشکال ندارد، البته اصل تکثير و کپي کردن نرم افزار هاي ديگران بدون رضايت صاحب آنها در صورتي که برخلاف مقررات باشد جايز نيست ولي اگر کسي برخلاف مقررات و قانون تکثير کرد مرتکب گناه شده است و تکليفا حرام است اما استفاده از آن اشکال ندارد .
    نسبت به نرم افزار ويندوز تکثير و کپي کردن آن برخلاف مقررات حساب نمي شود. زيرا بين شرکت توليد کننده ويندوز و جمهوري اسلامي ايران قرار داد و مقرراتي براي رعايت حق تکثير آن وجود ندارد و لذا استفاده و تکثير آن به نظر آيت الله سيستاني اشکال ندارد.(1)
    پي نوشت:
    1. سؤال تلفني (7741415-0251) از دفتر آيت الله سيستاني.
    آيا استفاده از نرم افزار كرك شده، حق الناس دارد؟ | مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
    السلام علیکم برادر
    شما از دفتر بنده وقت بگیر و بعد بیا استفتا کن برادر!:motat:
    اخه عزیز من، مگه من مرجع تقلیدم که از من حکم می پرسی!!!!
    حدیث داریم از امام صادق که همچون فرار از دم تیغ شمشیر، از فتوا دادن (الکی) بپرهیزید!

بله برادر من!
    پولشو صندوق بندازی؟!!!!!!!
    من همچین مجوزی رو جایی ندیدما سینا ...
    شما اگه حلال میدونی که پول برای چی بدی ... اگه حرومه هم که تکلیف معلومه ... میمونه جایی که شک داری داداشم ... مثل الان من میشی... میری از دکتر می پرسی :thumbsupsmileyanim:
    دکتر الان عجله دارم برم دانشگاه ازونجا میفرستم برات/////فلن
    برو روی عکس رو چک کن/ی جمله نوشه/بخاطر اون اینو ورداشتم/البته زیاد مهم نیست
    سلام برادرجونی...اشکال نداره در رابطه با تخم مرغا بود که دیگه شما زحمت لایکم کشیدید..گفتم که انجام ویفه کردم ج.اب سوالتونو دادم...شب خوش:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا