am-ml
پسندها
171

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پس با اجازه ت پروفایلت و بخونم ک بدونم چ جوابی داده شد...باشه عزیز دل من؟:28:

ببخشید دیگه وسط بحث اومدم یهووویی:rolleyessmileyanim::riz513:
    اگه مشکل شرعی داره، پس چرا برای ملت غیر اسلامی (آمریکا) نداره؟ یعنی دزدی ازونا جایزه. پس استدلال مشکل داره،
    خوب اگه شما صاحب موزه ی لور باشید، می تونید برای باز دیدکنندگان بلیط بقروشید،
    ولی من می رم، عکسهای موزه ی لور رو نگاه می کنم!
    آیا من مجاز نیستم ببینم؟ آیا گناه کردم؟ آیا دیدن موزه ی لور بدون بلیط (از توی کامپیوتر) باعث گناه است؟ آیا این مفاهیم ذهنی ، مث دین تصویر، درک یک موضوع، فهمیدن و لذت بردن، قابل فروش است؟؟؟؟؟؟ آیا برای کسی حق ایجاد می کند؟ (منوظرم اینه که در جالیکه به جای اون تهیه کننده من ، سی دی رو نمی فروشم، و براش مشکلی ایجاد نمیکنم)
    سلام
    چ بحثی شده این دانلود .... بالاخره نتیجه چی شد؟
    مشکل شرعی داره؟؟؟
    پروفایل ها رو نخوندم هااااا....تو قسمت فعالیت دوستان دیدم:rolleyessmileyanim:
    پس نتیجه ی استفتا رو هم همیجا بگید، بعدا

اگه مطلب و استدلال جدیدیه بله خوشجال میشم
    آیا دزدیدن از دزد مجازه؟!!!!!
    بنا به فتوای مراجع، دانلود نرم افزارهای کرک شده (دزدی) از کشورهایی نظیر آمریکا حلال است!
    1- شما میفرمایین این آدم داره از این فیلم سود جمع میکنه ،بعد از اینکه با یه سری اکران رایگان و استفاده از محیط های دانشگاهی مخاطب جمع کرده... من می پرسم اگه هزینه کرده ،نیتش از اون اکران ها پای خودش ولی آیا این فیلم ارزش دیدن و هزینه کردن رو داره؟ اگه داره آیا هزینش نباید به سازنده اش برسه ...
    من کمی گیج شدم ؟

ببینید، منظور من، از اینکه مخاطب می تونه رایگان دانلود کنه یا با هزینه، یک مسئله ی اخلاقی نیست، که آیا دانلود رایگان یک چیز پولی، اخلاقی است یا غیر اخلاقی!
    منظور من یک بحث شرعی بود، حلال و حرام!
    من می گم این نوع دانلود، ببه زعم من، حرام نیست، اصلا فتوایی در این مورد من ندیدم، اگر هم باشد جای بحث دارد،
    نمی گم هم اخلاقی است یا نیست. فقط می گم که کلاه شرعی نمیشه برای ممانعت از دانلود، تراشید! همین
    منم با نظر شما بیشتر موافقم...
    خواستم فیلمو دانلود کنم بعد پولشو بندازم صندوق!که نشد...خداروشکـر/
    ها ؟؟خب مجلسشون تو ایران بود !!پیرامون انرزی هسته ای حق مسلم ماست !!
    باشه چشم از فردا هر جا رفتم می برمت ....
    ببین فردا به یه کوزت جهت پاره ای از کارها نیازمندیم [img]...
    صبح زودپاشو با خودم ببرمت !
    نه چرا بربخوره میگم دوس دارم ببینم چه تیپ شخصیتی بهم میخورره
    شاید ازشم استفاده نکنم ولی دوست دارم ببینم.
    سلام
    شما پیشنهاد بده ببینم چه شخصیتیم
    فعلا تازه عوض کردم گلم
    :motat: تو ذهنت بگی زهرا (ZOT) خودش تا ته اش میره !:28:
    ممنون...
    امیدوارم همین طور باشه!
    /چشم...انشاءالله/
    التماس دعا,:riz304:
    مجلس سران اروپاست ....رفتم لامپاشونو بترکونم !!:p
    سلام :bunnyearsmiley:
    من که بیشتر محتاجم به دعای شما لیلا جان! امشب منو یادت نره عزیزم!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا