parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• به جای سوت زدن صندوقتو خالی کن.یه دور با زبون خودت توضیح بده گنگ بود نفهمیدم:whistle:
    واقعا...
    عاغا یه سواال بپرسم؟
    شخصیه!تو پ.خ میگم!
    سلام.خوبی خواهر بزرگه؟
    این عکس شخصیت کیه؟
    مث خودته!:motat:
    شیوا تولد فرناز کی بود؟جان من بگو.:smiliess (9):
    آخه توهم قشنگ بهش جواب دادی,بخاطرهمین دیگه مضاعف شد:p
    وای شیوا رفتم واسه رضا پیام بزارم که پیامتو دیدم که واسش گذاشته بودی ,منم مردم از خنده
    واقعا گفتما.حالا باز دوباره باید تا سطل اشغال قدم بزنم.:5::dadad4:
    شیوا ی شب مهمون داشتیا.کلا همه چیو قاطی کردی.اونا اسمش تاپیک نیست قربونت برم.پروفایله:whistle:بعدشم.میگفتی مارک آدیداسه قابل قبولتر بود تا سه تا " آ ":whistle:نیگا آدمو کله ی سحری مجبور میکنی چقد سوت بزنه ها:whistle:
    تو؟؟؟گیسای من؟؟؟محاله:thumbsupsmileyanim: باشه آشنا داشته باش.چیکار کنیم.مجبوریم تحملت کنیم دیگه:65d6a5d6s:درضمن ی کم مراعات کن.من میدونم پلک پلک چیه.الان دو نفر ک نمیدونن میان میخونن پیغامتو،ب سلامت عقلت شک میکنن.حالا خود دانی:whistle:
    سلاممممم..شیوا جونمممممم.....چشممممم سعی میکنم...هر چی خدا خواست!!!توهم بخون فدات!ایشالا همکلاسی میشیم باهممممممممممممممم!
    شما هم خوب بخون............من میخوام که شیوا هم جزو ما باشه ، میدونم که اگه شیوا بخواد میتونه و هیچ شکی درش نیست.

آره دیگه اینجا همه شماره هم حتی پلاک دم در خونه همم داریم و همه جوره باهم در ارتباطیم.....حالا چرا با گلا میحرفی؟؟؟:25r30wi:
    اینم از عوارض خوندن بیش از حده جانم...منم حر وقت دلم تنگ بشه میزنگم و میام دم در........زهرا عاشقته شیوا..:heart:.

یعنی کسی بیاد مکالمات من و شما رو بخونه اینجوری میشه:shocked: اونقدری که ما قربون صدقه هم میریم.:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا