AWWA
پسندها
357

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنونم/راستش یکم سرم شلوغه دارم مطالب سمینارم رو اماده میکنم/فرصت نکردم موردی رو دنبالش بکردم برای استراحت میام سایت ی سر میزنم/شرمنده کردید..........:(40)::rose::riz513::ad54ad:
    سلام اوا جووووووووووووووووووووون
    مرسی گلی
    چکار میکنی با درسا؟:smilies-azardl (113
    قربونت برم....چیکار کنم دیگه...دست خودم نیست قانع بودن تو خونمه..خخخخخ:tonguesmiley:
    ولی بهتره قلک رو نشکونی....بیا با هم بریم بانک بزنیم.....:ph34r-smiley:
    آره دوس دارم شکرستان رو....ولی همه قسمتاشو ندیدم....همشون خیلی باحالن....:25r30wi:
    سلام عزیزم...شهریوری ام همون روز اولش...1/شهریور/67 .......

چیه میخوای برام کادو بخری؟؟؟....عاغا ماراضی ب زحمت نیستیما....ولی من ماشین هامر و لامبورگینی رو خیلی دوس میدارم....:28:
    مرداد ، چه عالی، یادمه تو یه جایی خوندم بهترین متولدین برای ازدواج با خردادیا هستن :25r30wi:
    راست میگی منم ،نوامبر رو خوندم دلم سوخت.
    ولی کلا اینا رو فقط برای سرگرمی می خونم ...دنیای و آینده هر کسی دست خدا و خودشه و خدا بهترین ها رو میخواد اگه مام بخوایم...
    سلام آوا جون
    تو نقل قول آگوست رو جدا کردی ولی تو پستت نوشتی نوامبر ...
    عاغا اصلا فارسیش رو بگو بهم لطفا، به سوات مام بیشتر قد میده.
    ربنا با صدای استاد شجریان.......
    دانلود دعای ربنا با صدای استاد شجریان با حجم کم
    سلام میشه ی مقدار راجع ب چیزی ک گفتین اطلاعات بدین جالب بود برام چون من فیزیک خوندم لیسانس بخاطر همین
    سلام اوا جان ممنون که تاپیک نهج البلاغه رو روشن می کنی ! من خیلی وقته که نتونستم سر بزنم مرسی عزیزم!:riz304:
    سلام آوا خانوم، منم همین طور از آشنایی با شما خوشحالم،امیدوارم بتونم از اطلاعات و تجربیات شما در ادامه استفاده کنم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا