mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• به سلامتی عزیزم............... ایشااله قبول میشی

توکل بر خدا
    :rose:
    خو دوس داریم هموووو.....:(40):...........زهرایی خوب درس بخون...حداقل تو و چشمک پرچم مامایی رو بالا ببرین.....من که :sad::sad:............بریم اجی...شبت بخیر.:rose:
    سلام اشل عزیز
    مرسی گلی
    درس میخونی؟
    چه خبرا؟
    بیخیال بابا....در رفته که رفته.....والا من اگه اینجام نیام این 5 مین استراحته بین درسمو میرم تو حیاطمون قدم میزنم و با گلام حرف میزنم...:whistle:....باز هرجور تو راحتی...من که شمارتو دارم.غم ندارم.دلم تنگید میزنگم....ولی در کل حساس نباش.....:rose:...........شیوا دوست داره:heart:
    زهرا ازین حرفا نزن تورو خدااااااااااا....این روزای اخر که همه به هم نیاز داریم همش حرف رفتنه...انگار ما همه عمرمونو اینجاییم....بابا پنج مین که دیگه اینجا میایم سر میزنیم مثلا اگه نیایم شاخ غول میشکنیم.؟ ما که درسمونم میخونیم که......من ی نفر بعد کنکورم همینجا چادر میزنم...والا...به تلافیه این روزایی که اومدم سک سک کردم....نزن ازین حرفا زهرا....من دلم زود میشکنه...اصن الان تو باعث شدی من ناراحت شم...درسی که عصری خوندم یادم رفت:New (6):
    زهرا؟؟این قضیه افق چیه؟؟:New (6):قبلنا تقی ب توقی میخورد مردم جمع میکردن وسایلشونو میرفتن خونه باباشون،الان میرن افق:smilies:اینا همش نتیجه ی زیاد گشتن با شیواستا.رفتی افق این شیوارو هم با خودت ببر.دستت دردنکنه.بذا من ی نفس راحت بکشم از دستش:whistle:ببرش اونجا سرشو گرم کن.خودت برگرد:rolleyessmileyanim:
    سلام زهرا جون خوبي؟
    تا حالا به تاريخ تولد مون توجه كرده اي ايا؟
    زهرای من موفق باشی برو تا 10خرداد بعدش بیا حتی اگه فرصت نداشتی کم بیا
    ولی حتما باید بیایی.
    زهرا ازین قرتی بازیا روز اخری نداریما.....اجی خودتو ورداشتی کجا میری خوووو.....:sad: زهرا افق که تموم نمیشه که......بمون 11 خرداد من و واریا هم باهات بیایم...تنها نرو اجی...:whistle:
    عزيزم بدون اجازه ي بابا ,حق. خروج نداري!!كفته باشم ,
    ايشالا موفق ميشيد عزيزان بابا
    این روزها احساس می کنم یه مسافرم...

یه مسافری که خیلی زود قرار است از این خانه برود...

چه کسی می داند آخرین پیامش را، آخرین سلامش را به چه کسی خواهد داد.
    آره بچه ها معصومن. منم خیلی دوست دارم:heart::rose:
    راستی آواتار خودتم خیلی خوشگله.خیلی...
    ایشالا اگه دختر دوست داری,خدا دختری به این نازی و خوشگلی نصیبت کنه
    سلام عزیزم
    قابلتو نداره..
    من این روزا کمتر میام سایت، ببخشید که نمی تونم به موقع
    بابت عکسای قشنگت تشکر کنم..
    منم دوست می دارم :riz304:
    ممنون که بهم سر میزنی..:heart:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...