parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عزیزم اگه ناراحتت کردم منو ببخش...........آخه خودتم میدونی که اسم ما دوتا بد در رفته دیگه ، که همش اینجائیم.............واسه همینه میگم و نمیخواستم ناراحتت کرده باشم ، شما اصلا چادر سهله ، بغل آشپزخونه تایپک اقامتگاه بزن و بمون شبانه روزی ، باشه؟ فقط ناراحت نباش.:rose:
    شیوایی سلام...........خوبی؟ قرتی بازی نیست کن.ببین من نمیام و میشینم میخونم ، شما هم بشین بخون............بعد 11خرداد که دیگه مطمئنا نمیام ولی الان اومدم یه سری بزنم و برم..دعا میکنم که هممون موفق بشیم.من میدونم اگه از الانم خسته نشیم و ادامه بدیم بازم خدا کمکمون میکنه و ناامیدم نمیشم از درگاه الهی......مواظب خودت باش..........دوست دارم.........یه جوری متن نوشتم انگاری هیچ وقت دیگه بهم پیام نمیدیم به قول فامیل دور خخخخخ .من رفتم....شب و روزت خوش گلم:rose:
    ربنا با صدای استاد شجریان.......
    دانلود دعای ربنا با صدای استاد شجریان با حجم کم
    سلام شیوای من:heart::bunnyearsmiley:
    ایشالا خوش و خرم سلامت باشی
    شیوا من دارم میرم کم کم افق ، اون طنابه رو هم آویزون میذارم و اگه خواستی میتونی بیایی و به من سر بزنی
    حالا کارت به جایی رسیده به مهران میخوایین بخندیم
    امتحانتو بده بیا تنبیه داری........
    پس دلت میخاد ابره زیر پای منو بردارن دیگه؟:13::sadsmiley:
    باشه من راضیم شما بخندین حتی به قیمت افتادن من!
    یعنی شیوا خوش به حال حاجی:whistle: که دوستایی مثل شما و برقی داره که میخواید ابره محو بشه و بیفته ، و شما بخندید.:25r30wi:بیچاره بذارید همون بالا بمونه اونم دلش خوشه اونجا نه اینکه تا دیروز کنار دریا بود و بعدش با عکس و آواتار و اسمش رفت افق ، نگران نباش داره از اون بالا دید میزنه ببینه کجا واسه ما خوبه جا رزرو کنه .
    من رفتم اون عکسمم خوبه جانم.گفتم باشه تا بعد ببینم چی پیش بیاد :tonguesmiley:
    در ضمن سیگارم خوب نیست واست،مگه نمیدونی مضره و خاموشش کن که بوی سیگار نگیرن بچه ها.:New (6):
    بريد درستونو بخونيد ,با هر دوتا تونم!;عجب .....
    نكاه حاجي كجا نشسته....دلم ميخواد زير باش خالي شه ,بيافته يكم بخنديم ,:p
    سلام ,دختراي من!!اشل و شيوا!!!
    باشه برو جانم....شب میام و سوالاتم میارم میشینیم پای میز مناظره.بابت دیشبم معذرت، شب بهت توضیح میدم.تا شب ، خوب بخون
    عزیزم با اینکه خیلی باحاله:a2d3: ولی سیه سفیده به مهران 35 بگو رنگیشو برامون بفرسته ،زمینه سیاه سفید دیگه خوب نیست.:whistle:
    دل به دل راه داره هاااااااااااااااااا...اون ساعت و دقیقه ای که ما بهم پیام دادیم یکیه.
    سلام شیوا جونم:whistle:.......اون عکسه فقط مخصوص من و شماست که فرستادن به این معنی که در آینده ای نزدیک به امید دیدنتان در افق هستیم.:sad::14:
    باشه گلم دیگه این ورا نمیام فقط به خاطر اینکه ناراحتت نکنم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا