ba ba barghi
پسندها
193

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام بابا، این شیوا اونقدری سر کوفت میزنه که دلم میخواد در خونمو ببندم و برم افق دیگه نیام.
    سلام خانم مهندس
    من نمی تونم ایمیلم (gmail) رو ببینم . سرعتم بد نیست ولی ایمیلم باز نمیشه ،همینطوری تو انتظار مونده.
    ای جونممممممممممم.....بابای من......دوست دارم....اره والا ...ی بار ادم زیر پاشو خالی کنه دور هم بخندیم...:25r30wi::whistle:

من رفتم....:sarma:
    ممنون بابا منم خوبم......میدونم بابا......همیشه همینطوری بوده........خخخخخخخ
    شب شما هم دریایی......ههههههههه
    بزن برقی بزن برقی سراپا خاکسترم کن:j58r36j3gcr4suxymup.......خخخخخخخ
    سلام...خوبی بابا؟:thumbsupsmileyanim:
    البته همون موقعه ها هم طنز لطیفت برای من جلب توجه می کرد ولی خوب اینکه میخواستی باهام مثل دوستت رفتار کنی ناراحتم می کرد.

روزی که فهمیدم دختری،قلبا خوشحال شدم.
    فک کنم قدمت خوب بوده بابا ی من. :rolleyessmileyanim:
    خیلی ممنونم عزیزم (فک کن بهت میگم عزیزم -یه روزی این از نظر من توهین به شما و خودم بود :25r30wi:)
    :riz304:
    سلاااااااااااام
    بابا جون مشکل بر طرف شده ...
    تو زحمتش رو کشیدی؟
    ممنون عزیزم ، مرورگرها رو امتحان کردم ولی نشد ، فایر فاکسم هم نمیدونم چرا اصلا صفحش نمیبازه ، فک کنم پی سیم مشکل داره
    سلام بابا برقی ،ببخشید مزاحم میشم ، چرا برای من سایت علو پزشکی باز نمیشه همه ی را ه ها رو هم امتحان کردم ، در ضمن سرعت انجمن هم خیلی پایینه ، من طور دیگه ای وارد انجمن میشم ،
    بابا جونم
    من الان اداره هستم ،باید برم آزمایشگاه آب نتجه کشتام رو بخونم.
    شمام گفتی میخوای بری ناهار درست کنی ،مزاحمت نباشم ،عصری دوباره تلاش می کنم و اگه درست نشد مزاحمت هستم.
    پیام صفحه 26 هست برای من(همون که یه نوشته هست دیگه ... نوشته رفتارم رو با شخصیتم اشتباه نگیر...)
    هیچی ننوشته ...
    سلام بابا جونم
    نه این نیست ،یعنی من نوشته ای که میگی رو نمی بینم.(این پیام توسط مدیر....)
    میدونی این مال موقعیه که این مشکل رو نداشتم ...
    پیام های از صفحه 8 رو به پایین رو چک میکنی ... از 8 به بعد بود که این مشکال رو پیدا کردم...
    در واقع بعد اون پیام دکتر ( مجتبی) که نوشته بود که حتما صندلی داغ ها رو جدا میکنه...
    آزاده هم قبلش واسم پیام داده ،میخوای این دوتا رو چک کنی....
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا