bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام باسیل جونم..........خوبی؟ خسته نباشی.....بله میدونستم و یه روز با هم اختلاف خاکی شدن داریم و خیلی برام جالب بودش قبلا که فهمیدم و خب=یلی هم خوشحال شدم.....خوب بخون و موفق باشی
    شکلکه داره میگه : یه بچه انقدی ندیدی؟ که دندوناش اینجوری خرگوشیه ... دو تا شاخم داره ... ههههههه
    دو سال اول ابتدایی هست و چندان سر در نمیارید///بعد اون لذت بخش تر میشه///تو سال چهارم میرسید ب اواز و دستگاه ها/شاید زودتر/البته باید زودتر برید//بعد اون میشه کمی بگید بلدید هرچ بیشتر اواز بزندی علاقه مندتر میشد و استادتر///اوایلش سختیش رو تحمل کنید همه چی/کلا شای د هفته سال ب اندازه ی پزشکی طول بکشه
    این ساز جزو سازهای مادر هست//مثل پیانو//من الان بخاطر رشته ک ی شهر جدای خونه هست نمیتونم بزنم بعد ارششد سعی میکنم ادامه بدم//سخت ک هست ولی بستگی ب این داره ک شما چقدر علاقه دارید یاد بگیرید//این ساز خیلی اثر گذار هست
    اره اخ خیلیا اینارو گذشاتن//اینم هنریه///من 5 سال زدم البته سنتی
    ممنونم/نمیدونم همه عکس ویولن میذارن برای عکسشون کسی هم بلده بزنه/
    سلام
    تا جایی که وقت میشه باید خوند یعنی مثلا 12 ساعت یا بیشتر و برای به خاطر موندن هم فقط و فقط مرور مطالب های لایت شده و مهم.
    آره نگران نباش.همه همینطور میشن.تو آماده ای دیگه.اصلا نترس مطمئنم میری و یه رتبه ی تووپ میاری.فقط دلهره نداشته باش.زحمت کشیدی جوابشو میگیری:heart:
    سلام بهناز جان.خوبی؟اره همینطوری گفتم مدل نقاشی با مداد بذارم.:tonguesmiley:درسا چطوره؟
    کلاً دست خودم نیست دیگه. چیکارش میشه کرد؟ خدا همه استعدادارو جمع کرده داده فقط به یه نفر:25r30wi: خیلیا تو حسرت یکیشن. راستش نمیخواستم دکتر رو بذارم. ولی به احترام لویی پاستور این کارو کردم. هرچند ایشون دکتر نبودن. دانشمند بودن. ولی بازم...........
    سلام درگیرم :wacsmiley: واقعا قسمت سیستماتیک باکتر ی دارم دوره میکنم خون اومده تو چشام و مغزه گیر پاس ازش حالم بهم میخوره از بس خوندمشون و یادم رفتم هی باز مرور .دلم میخواد سرم بکوفم به دیوار
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا