AWWA 2013-05-02 سلام عزیزم منم این روزو بهت تبریک میگم....چرا هستم فقط تا یه مدت شبا نمیتونم بیام. ممنون که به یادم بودی آرزوجونم:rose::heart::rose:
سلام عزیزم منم این روزو بهت تبریک میگم....چرا هستم فقط تا یه مدت شبا نمیتونم بیام. ممنون که به یادم بودی آرزوجونم:rose::heart::rose:
parnia 2013-05-01 ارزو......روزم مبارک؟؟؟.....مرسی روزت مبارک عزیزم..... اره همه بهم میگن برو سر درست.....ینی نمیدونن من دارم آنلاین تست میزنم که...h34r-smiley:... تو هم برو بخون:tonguesmiley:
ارزو......روزم مبارک؟؟؟.....مرسی روزت مبارک عزیزم..... اره همه بهم میگن برو سر درست.....ینی نمیدونن من دارم آنلاین تست میزنم که...h34r-smiley:... تو هم برو بخون:tonguesmiley:
am-ml 2013-04-30 راستی دکتر یه تاپیک جدید زده ،تقریبا همه دوستای تاپیک قبلی هستن ،دوست داشتی بیا . هر شب 10 تا 12 هستن. منم گاهی سر می زنم.
راستی دکتر یه تاپیک جدید زده ،تقریبا همه دوستای تاپیک قبلی هستن ،دوست داشتی بیا . هر شب 10 تا 12 هستن. منم گاهی سر می زنم.
am-ml 2013-04-30 سلام عزیزم منم خوبم ،اینجا هم مرتب میام ،دورادور می بینمت و البته همیشه یادت هستم...