T
پسندها
144

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلوم تارایی....خوبی؟
    خوندم خوشمان امد.
    تارا دلم برای چت باکس تنگیده.........
    خوب بخون ایشالا که جزو قبولیایی من مطمئنم.:thumbsupsmileyanim:
    گل پشت و رو نداره عزیزم ....
    منم اعصابم روانی شده بابا ...
    سلام علیکم
    منم خوبم مرسی...
    درسا ک میخونم دیگه.خیلی فشردست ولی برنامم.خیلی درسام زیاده.راضی ک نیستم.ولی خب دیگه...ببینیم خدا چی میخواد...
    منم ک زیاد بلد نیستم ک.گیلک خب نیستم من.ولی اینم یاد بگیر...مره چی مربوطه....ینی ب من چه.من ک زیاد لازمم میشه:black_eyed:نمیدونم ب کار تو هم میاد یا نه...:heart:
    تارا خانوم گلم چطوره؟؟؟:heart:
    بوشو ری ینی برو بابا:black_eyed:این حرفا رو از اقا رضا یاد نگیر تو تارا:riz277:
    خواهر برادر .........چند بار توضیح بدم؟تا حالا مگس تو شیشه ننداختی؟اینم از اون حالتا داره به در ودیوار شیشه چسبیده حالا هی بگو بال نداره!
    .تارا جون من به عنوان داور بهت این اجازه رو میدم که خودت هر چی صلاح میدونی انجام بدی، اگه دیدی داره کم میاره بهم بگو برم چند تا لوتی محل بیارم کمکش کنن تا کم نیاره
    ای بر خرمگس معرکه لعنت!معلومه که خرمگسه همینامروز یکیشون تو بخش بود کشتمش!فقط بدبختو زندونیش کردن نمیتونه بپره!
    تارا ساعت 10 من اومدم آقا نبودش میرم سر درسم و من مرد بودم و ساعت 10 اومدما و قضاوت و داوری با شما .
    تارا از اونجایی که حاجی شما رو تو پروفایلت دعوت به مناظره کرده و منو دعوت نکرده من به عنوان تماشاگر و داور میام اونجا ، هر چی باشه مثلا من خواهر شوهر حاجیم دیگه باید داوری این مناظره رو انجام بدم.
    تارا تماشا برای عموم آزاده آخه ما هم میخوایم بیائیم تماشا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما اجازه بده بنده از شیفت بیام اون موقع اساسی با هم صحبت میکنیم! مرد باشید ساعت ده بیاین هردوتون تا جوابتونو بدم!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا