C C cheshmak 2013-05-06 چرا دارمممممم....خوبشم دارمممممممم.....بین درسام یه 5-10مین میام یه سری میزنم و میرم...چشممممم رفتم سر درسممم....آشلمممممممممم.
چرا دارمممممم....خوبشم دارمممممممم.....بین درسام یه 5-10مین میام یه سری میزنم و میرم...چشممممم رفتم سر درسممم....آشلمممممممممم.
yashar.1985 2013-05-06 امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد .
yashar.1985 2013-05-06 زندگي كن... حتي اگر بهترين هايت را از دست داده اي زيرا اين زندگي كردن است كه بهترين هاي ديگر را برايت مي سازد.
زندگي كن... حتي اگر بهترين هايت را از دست داده اي زيرا اين زندگي كردن است كه بهترين هاي ديگر را برايت مي سازد.
ba ba barghi 2013-05-05 اونجوری بهتر بودا ...خجالت می کشیدی از چراغ روشنت کمتر میومدی ....دیگه خود دانی بابا بفرما
Leyenda 2013-05-05 مبارک باد روز فرشته هایی که, معصوم ترین ها را , به بهترین ها می رسانند.:heart::riz304:
am-ml 2013-05-05 سلام زهرا یی ،حالت چطوره امید تیم ما ؟ روز ماما رو بهت تبریک می گم ،انشالله همیشه سلامت و موفق باشی.
!SeCreT! 2013-05-04 عزیزمییییییییی...این روزا هیچکس حال و روز خوبی نداره ...یکیش من...باور کن افسردگی گرفتم از بس سرم تو کتابه...شاید بهم بخندی اما روزی 1بار حتما گریه میکنم...وضعم خیلی خرابه نععععع؟؟؟؟؟:14:
عزیزمییییییییی...این روزا هیچکس حال و روز خوبی نداره ...یکیش من...باور کن افسردگی گرفتم از بس سرم تو کتابه...شاید بهم بخندی اما روزی 1بار حتما گریه میکنم...وضعم خیلی خرابه نععععع؟؟؟؟؟:14:
!SeCreT! 2013-05-04 سلام گلم خوبی؟آواتار قشنگت خیلی شبیه دخترداییمه همش منو یادش میندازه البته اون چشماش آبیه...حس میکنم دختر داییمی دوست جونیم...:rose:
سلام گلم خوبی؟آواتار قشنگت خیلی شبیه دخترداییمه همش منو یادش میندازه البته اون چشماش آبیه...حس میکنم دختر داییمی دوست جونیم...:rose: