yashar.1985 2013-05-04 درود و سپاس نثارت که با تحمل لحظه های دشوار سبزی نگاهت را تقدیم سیمای لطیف نوزادان میکنی روزت مبارک.:riz304:
درود و سپاس نثارت که با تحمل لحظه های دشوار سبزی نگاهت را تقدیم سیمای لطیف نوزادان میکنی روزت مبارک.:riz304:
mehran35 2013-05-04 خواهش میکنم! ولی اینو از من داشته باشین ثبات در تصمیم گیری باعث میشه آدم یه پیامو هی کم وزیادش نکنه بهش فکر کنین.......خوشحال شدیم از آشناییتون!
خواهش میکنم! ولی اینو از من داشته باشین ثبات در تصمیم گیری باعث میشه آدم یه پیامو هی کم وزیادش نکنه بهش فکر کنین.......خوشحال شدیم از آشناییتون!
منتظر 67 2013-05-04 سلام اشل عزیزم:ad54ad: ممنون.خوبم.شما چطوری؟:28: روزتون هم مبارک باشه.:heart::riz304:
!SeCreT! 2013-05-04 سلام عزیزم ممنون از درخواست دوستیت...امیدوارم خواهرای خوبی برا هم باشیم...هیوا دارم ژیانت پر له شادی و کامرانی بید
سلام عزیزم ممنون از درخواست دوستیت...امیدوارم خواهرای خوبی برا هم باشیم...هیوا دارم ژیانت پر له شادی و کامرانی بید
ba ba barghi 2013-05-03 سلام بابا جون ببخشید ....نگران نشو ...درگیر مراسمات خوش خوشان بودیم ....ایشالا روزی آشل جون ... خیلی شرمنده ام می کنی همیشه
سلام بابا جون ببخشید ....نگران نشو ...درگیر مراسمات خوش خوشان بودیم ....ایشالا روزی آشل جون ... خیلی شرمنده ام می کنی همیشه
am-ml 2013-05-03 سلام زهرا جوونم ممنونم بابت گلا ،ببخشید که من چیز مناسبی ندارم الان و البته اینترنت خودمم قطعه ،این قرضیه ( معتادی همینه دیگه) ممنونم که یادت بوده محمدی باشه ،بوش رو حس می کنم.:rose::rose::rose:
سلام زهرا جوونم ممنونم بابت گلا ،ببخشید که من چیز مناسبی ندارم الان و البته اینترنت خودمم قطعه ،این قرضیه ( معتادی همینه دیگه) ممنونم که یادت بوده محمدی باشه ،بوش رو حس می کنم.:rose::rose::rose: