ba ba barghi
پسندها
193

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• میسی بابا خانم
    باشه خوب ببشقید.منکه برا همیشه نگفتم!فقط یه بار گفتم..:sadsmiley:
    همینجوری دیدم دیگه توی همون صندلی داغت بود.اصن هم نیومده بودما فقط یکی از پستارو دیدم که اینم همون بود.
    بابا خانم موفق باشی
    مرسی فرخنده جان (هههههههه اسمتو از یه جایی دیدم :tonguesmiley:)
    عجیجم من انتظاری ندارم از کسی.منم موقع استراحتم بین کارام میام و اگر دوستای خوبم بودن سری میزنم.
    آره دیگه باید بیقه هم از حالت گودزیلایی بیاری بیرون.بهسون برق 220 بزن:thumbsupsmileyanim:
    مهم نیس مهندس. من اخلاقم دخ... هس. (به نقل از بابا) خاهش میکنم همیشه حق با باباست. :thanks: :riz513:
    اره بابا فهمیدم
    ممنون امروز فقط امتحان کردم
    اگه تونستم چشم حتما میزارم بابا جون:thanks:
    چرا ؟
    چی شده؟
    بدخواه مدخواه داری بوگوها ... عکس بده جنازه تحویل بیگیر
    من هر کاری میکنم این عکسا میپره باید موهای خودمو بکشم ... شما چرا موهاتو میکشی؟
    دشمنت شرمنده
    درمونش یه محموله قاچاقه........ پایه ای بریم اون ور آب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هههههههههههه
    ---------
    اول اشتباهی اینو برای خودم فرستادم
    حال میکنی.............. فقط خودم تنها گودزلایم ........................................
    برقی جونم تو فضولیم شاگردتیم ازخودت اموخته ایم.
    بابابرقی .......فعالیت در این لحظه:مشاهده مکالمه
    داری بخونه ی کدوم بد بختی سرک میکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابایی ببخشید...ندیدم پیامتو که بگی بیام دم در....درسته...ولی آخه من بعد اینهمه خوندن انتظار دارم بهتر بلد باشم...نمیدونم....البته گاهی عالیه...گاهی داغون....نمیدونم مشکل از منه یااز سوالا....با این حال همه سعمو میکنم....هرچند....دیگه نا امیدم از خودم....مرسی از جوابت برقی جونم....:heart:
    بابا درسم نمیاد...بابا هر چی تست میزنم زیر 20 درصده...بابا من دیگه نمیخوام ادامه بدم...:dadad4:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا