mahsa. 2013-05-03 کدوم دل آب شد رفت دیگه دلی نمونده یا میسوزه یا اب میشه کاش اصلا دل نداشتیم هههههههههههه
mahsa. 2013-05-03 حالا که هستی خودمو تحریم کنم که چی ............یه روزم که خیلی خوش باشی که دیگه نخوای با مهسا باشی اونموقع هم خودمو به اون عادت میدم. خو دیگه سلام نمیدم t0837h0nn8zfqu8ult
حالا که هستی خودمو تحریم کنم که چی ............یه روزم که خیلی خوش باشی که دیگه نخوای با مهسا باشی اونموقع هم خودمو به اون عادت میدم. خو دیگه سلام نمیدم t0837h0nn8zfqu8ult
mahsa. 2013-05-03 خو من دلم برات تنگه چت باکسم نیست مسنجر دوست نداری موبایل نمیدی خو اسمتو اینجا میبینم که انی زوق زده میشم میپرم سلام میدم خو......... راستی زوق چج.ری نوشته میشه؟
خو من دلم برات تنگه چت باکسم نیست مسنجر دوست نداری موبایل نمیدی خو اسمتو اینجا میبینم که انی زوق زده میشم میپرم سلام میدم خو......... راستی زوق چج.ری نوشته میشه؟
حسان 2013-05-02 سلام خاله خوبی؟؟؟ چرا دیگه مدیر نیستی؟؟؟ این سمت ها به کسی وفا نمیکنه... خود واقعیت رو هیچکی نمیتونه عوض کنه.. پس همیشه خودت باش البته خدا هم همراهت باشه الکساندر ؟؟؟؟؟ ولی فکر میکنم خودت رفتی استعفا تو نوشتی خاله!!!
سلام خاله خوبی؟؟؟ چرا دیگه مدیر نیستی؟؟؟ این سمت ها به کسی وفا نمیکنه... خود واقعیت رو هیچکی نمیتونه عوض کنه.. پس همیشه خودت باش البته خدا هم همراهت باشه الکساندر ؟؟؟؟؟ ولی فکر میکنم خودت رفتی استعفا تو نوشتی خاله!!!
mohana 2013-05-02 خو شهر شما بهاره اینجاااا تاااااااابستونه...ینی خود جهنم:65d6a5d6s: تیرت ب خطا رفت جانم...بستنی میل شد...جای شما خالی...:tonguesmiley: ولی جدی جدی پاستیل تنها چیزه ک همیشه دلمو آب میکنه...حتی اگه تازه خورده باشم:rolleyessmileyanim:40):
خو شهر شما بهاره اینجاااا تاااااااابستونه...ینی خود جهنم:65d6a5d6s: تیرت ب خطا رفت جانم...بستنی میل شد...جای شما خالی...:tonguesmiley: ولی جدی جدی پاستیل تنها چیزه ک همیشه دلمو آب میکنه...حتی اگه تازه خورده باشم:rolleyessmileyanim:40):