karshenasgh 2013-05-14 ایسنا - رفع مشکل همزمانی آزمونهای ارشد آزاد و علوم پزشکی/ تغییر زمان آزمون پزشکی آزاد
karshenasgh 2013-04-26 سلام میخک.. قضیه یه نی نی دیگه چیه؟ بازم قراره نی نی داشته باشین؟ :21::smiliess (4)::smiliess (3):40):
سلام میخک.. قضیه یه نی نی دیگه چیه؟ بازم قراره نی نی داشته باشین؟ :21::smiliess (4)::smiliess (3):40):
waria 2013-04-19 آفرین میخک جان.خیلی خوبه:bunnyearsmiley:.منم ای هستیم دیگه.مال من ب خوبیه تو نیست...نه بابا من که همش اینجام کهh34r-smiley:...آره .خودمم کلی ذوق کردم یادم مونده.آخه اسما زود از یادم میره معمولا...خب ایشالا ب سلامتی ب دنیا میاد:4d564ad6:
آفرین میخک جان.خیلی خوبه:bunnyearsmiley:.منم ای هستیم دیگه.مال من ب خوبیه تو نیست...نه بابا من که همش اینجام کهh34r-smiley:...آره .خودمم کلی ذوق کردم یادم مونده.آخه اسما زود از یادم میره معمولا...خب ایشالا ب سلامتی ب دنیا میاد:4d564ad6:
waria 2013-04-18 سلام سعیده جانم:28:.خوبی عزیزم؟؟چه خبرا؟؟خیلی وقته ندیدمت.درسا خوبه؟؟تارا کوچولو خوبه؟؟ی نی نی دیگه هم تو راه داشتینا...ب دنیا اومد؟
سلام سعیده جانم:28:.خوبی عزیزم؟؟چه خبرا؟؟خیلی وقته ندیدمت.درسا خوبه؟؟تارا کوچولو خوبه؟؟ی نی نی دیگه هم تو راه داشتینا...ب دنیا اومد؟