bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم من پارسال اینموقع بکوب داشتم تست میزدم و فکر کنم برای هر درسی نهایتش شش روز برای مرور آخر وقت گذاشته بودم خیلی استرس داشتم خیلی ولی اصلا وقت رو از دست نمیدادم سعی کن این فرصت باقیمونده رو جمع بندی کنی فقط همین و تا میتونی تستهای جمع بندی شده رو کار کن.موفق باشی انشالله
    صفحت عالیه دل ادم باز میشه قشنگترین صفحه ست:4d564ad6:
    سلام.نه امسال شرکت نمیکنم.چون واس مراقبت ویژه باید سابقه کار داشته باشیم اونم دو ساااااااااااااااال!
    sلام گلم چرا مدیرم
    ازندیرا فقط سه نفر ابیه کارشناس .واریا.وتام جی67
    دلیلشو نمیدونم.شاید چون مدیر بخشهلی مهمی هستند نمیدونم دقیق
    آره جونم. همون طوری که باسیلوس یه نوع باکتریه یوزارسیفم حکیمه.
    تازه یه تفاوتم دارن. باسیلوس چند نوعه. مثلاً باسیلوس آنتراسیس، باسیلوس سوبتیلیس و ... ولی یوزارسیف لنگه نداره.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    ممنونم باسیلوس عزیز
    می دونید که اینها همش شوخیه،
    ولی ممنونم بازم،
    :heart::heart::rose:
    مرسی عزیزم روزت مبارک انقدر لهجم تابلو بود؟:black_eyed:
    بهناز جون سلاااااام
    روزت مباااااااااارک:thanks:
    چه تعداد دقایق با ارزش زندگی مان بیشتر از پیش باشد، هرچه بیشتر از پیش بتوانیم زندگی را دریابیم، آن وقت است که می توان روی مسیری زیباتر گام برداشت و خطوطی را ترسیم کرد که در قاب زندگی، هم برای خودمان و هم برای دیگران دل انگیز و زیبا خواهد بود. خطوطی که چگونه زیستن، خوب زیستن و درک لحظه های اندک را فریاد خواهند کرد.
    سلام بهناز جونم....والا چی بگم....اگه اعتیادمون بذاره آره پیش میره....ولی نمیذاره که.....همه سعیمو میکنم....تو هم خوب بخونا....امید من به شما هاست...:smilies:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا