Artmis.a 2013-05-02 سلام شیوایییییییییییییییییییییی خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به رتبه یک مملکت عشق من.:heart:
mahsa. 2013-05-01 سلام بعد بگو همیشه گلایه دارم نه تومسنجر جواب میدی نگو نمیایی که باور نمیکنم نه جواب اس میدی نه پیام میذاری نه لایک میدی نه پست میدی لایک کنم ********************** نگو وقت نداری چون شاهد فعالیتهای کمو بیشت هستم. روزت مبارک.t0837h0nn8zfqu8ult
سلام بعد بگو همیشه گلایه دارم نه تومسنجر جواب میدی نگو نمیایی که باور نمیکنم نه جواب اس میدی نه پیام میذاری نه لایک میدی نه پست میدی لایک کنم ********************** نگو وقت نداری چون شاهد فعالیتهای کمو بیشت هستم. روزت مبارک.t0837h0nn8zfqu8ult
arezoo90 2013-05-01 روزت! هان!!!!!!!!!!!! تبریک در تبریکه دیگه چه کنیم! :28: اره دیگه قراره شیرینی قبولیتو بخوریم ها من شکمم رو صابون زدم ....:rolleyessmileyanim:
روزت! هان!!!!!!!!!!!! تبریک در تبریکه دیگه چه کنیم! :28: اره دیگه قراره شیرینی قبولیتو بخوریم ها من شکمم رو صابون زدم ....:rolleyessmileyanim:
arezoo90 2013-05-01 سلاااااااااااااااااام برو سر درست!!!!!!!!!!!!! :tonguesmiley: دیدم همه اینو نوشتن! روز زن رو بهت تبریک میگم :heart:
سلاااااااااااااااااام برو سر درست!!!!!!!!!!!!! :tonguesmiley: دیدم همه اینو نوشتن! روز زن رو بهت تبریک میگم :heart: