Shaghaegh 2013-04-27 وا بابا یکم سنگین باش تو که زن و بچه داری دیگه:image170: پول عمل دماغه منو نداری اونوقت فکر ازدواج مجددی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
وا بابا یکم سنگین باش تو که زن و بچه داری دیگه:image170: پول عمل دماغه منو نداری اونوقت فکر ازدواج مجددی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
Shaghaegh 2013-04-27 میگم بابا بدو آدمینو خبر کن یه تالار واسه مراسم عقد و عروسی هم بزنه کار از آشپزخونه و کتابخونه و اینا هم گذشته:25r30wi:
میگم بابا بدو آدمینو خبر کن یه تالار واسه مراسم عقد و عروسی هم بزنه کار از آشپزخونه و کتابخونه و اینا هم گذشته:25r30wi:
Shaghaegh 2013-04-27 بابا این چیه اینجا نوشتی: ازدواج!!!حست چيه اگه بهت بگن فردا عروسيته؟؟بچها من دارم متاهل ميشم.انگشتر دستش كردم
بابا این چیه اینجا نوشتی: ازدواج!!!حست چيه اگه بهت بگن فردا عروسيته؟؟بچها من دارم متاهل ميشم.انگشتر دستش كردم
reza.n 2013-04-27 برقی این چیه گذاشتی روو صفحه اولین بار فک کردم واقعا یه چی روو صفحمه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
zErOOn3 2013-04-27 سلام آجــی ... سوتـــــــــــــــــــی ودادیــــــــــم باژم ........ :4d564ad6::a2d3: بابابرقــی ×××××××!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! متنـــ و هم گیر نیاوردیــم ... باباخشیــن ...
سلام آجــی ... سوتـــــــــــــــــــی ودادیــــــــــم باژم ........ :4d564ad6::a2d3: بابابرقــی ×××××××!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! متنـــ و هم گیر نیاوردیــم ... باباخشیــن ...
A A aaram 2013-04-26 بابا خانمی دلم تنگ شده برای چت باکس. میومدی Invisible,aaram,bababarghi,invisible میذاشتی. منم وروجکارو میزاشتم. هی خدا :sad:
بابا خانمی دلم تنگ شده برای چت باکس. میومدی Invisible,aaram,bababarghi,invisible میذاشتی. منم وروجکارو میزاشتم. هی خدا :sad:
mw.ashel 2013-04-26 بابا ساعت 10 من اومدم آقا نبودش میرم سر درسم شما از طرف من وکیلی تا خودت به حسابش برسی