parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• میدونم شیوایی.اتفاقا کلی خندیدم.:tonguesmiley:منم دوشت دارم. ی دونه شیوا ک بیشتر ندارم ک.اونجوریم هی پاتو تکون نده ها.:28:
    اااااااااااا.شیوا.از این حرفا نزن دیگه.اشکت در نیادا.:14:نه شیوا.فردا بعضیا میان میبینن عکسمو.مسخرم میکنن یه وقت.بیخیال:ph34r-smiley:
    بابا شیوا بیخیااااال.عکسش قشنگ نبود زیاد.:smiliess (11):معذرت واسه چی اخه.برو افرین.برو درستو بخون.:bunnyearsmiley:
    غلط کردم چیه....اینجوری نگوها:tsimuzpzwoap1t9y3o7دوس ندارم.
    زدی تو ذوقم دیگه.با دلی شکسته رفتم پاکش کردم.:whistle::sad:
    پاکش کردم.خیالت راحت شد؟؟؟میبینی چجوری با احساسات من بازی میکنی؟؟؟:sdasdasd:
    ضریب هوشیه تو داری آخه؟؟؟:wacsmiley:ی کار میکنی برم ورش دارما.:sdasdasd:من امشب عصبانیم پتانسیل کشتن ی آدمو دارم ینی...ی کار نکن اون ی نفر تو باشی.:mad_majidonline:
    آره؟؟:image170:اون ی سکه ست که تو علفا افتاده ازش عکس گرفتم.همین دیگه.هنرمند نیستی مثل من که.واسه همین متوجهش نشدی:sdasdasd:.وگرنه عکس من خیلیم خوبه.اهوم.:smiliess (7):کلی هنر خرجش کردم. ی کار میکنی برم هنرامو خرج همون خیاطی کنم:ph34r-smiley:
    به به شیوای عزیز حالا حاجی به کنار ولی دیگه چرا داری ما رو رسوای عالم میکنی. :14:
    نه اینکه خودت قراره شب بیایی و الان اومدی و رفتی.
    من میام سر و گوشی آب بدم ببینم اوضاع آرومه ولی میبینم هستی
    برای اینکه ارادمو ثابت کنم که میتونم نیام چراغمو روشن میذارم و میرم و حالا ببین که زهرا دوباره کی چراغش روشن میشه و برمیگرده.
    از طرفی هم واریا رو ببین چقدر ارادش قوی هستش و داره میخونه .
    من رفتم ، نیام ببینم اومده بودیا و درس نخوندی.:mad_majidonline:
    اون وردنه رو هم بده دست صاحبش واریا جیزه شما دستت نباشه بهتره حالا میخونی اعصابت خراب میشه میزنی بقیه رو ناکار میکنی .
    موفق باشی گلم:riz304:
    باز چشم ما رو دور دیدی:p7977cujr38iyymsu8: اینجایی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult برو بشین بخون:sdasdasd:
    من میرم تا شبم نمیام--->از گفته های یک انسان شدیدا با اراده:65d6a5d6s:
    شیوا.من افسردگی گرفتم دیگه.میخوام برم افق.درس بی درس.لیسانسمم نمیگیرم دیگه.همون میخوام حرف دیشبیمو عملی کنم.اهوم.:smiliess (7):
    کی بود میگفت من تلوزیون نیگا نمیکنم؟؟همه دیالوگارو ک بلدی؟؟؟:65d6a5d6s:آره.منم ک تورو نمیشناسم.ی ساعت دیگه اینجایی.دق دادی منو تو با این درس خوندنت:sdasdasd:
    تازه صبحونه هم باید حاضر کنن واسه خانوم.:j58r36j3gcr4suxymupتنبل نرو ب سایه،سایه خودش میایه....:25r30wi:(خیلی ربطی نداشت ولی دوس داشتم بگم)
    :5:10 دقیقه؟؟؟؟؟؟شوخی نکن؟؟انقد زود بیدار میشی برات ضرر داره ها.گفته باشم.یکم بیشتر بخواب خب.:14:
    خجالتم خوب چیزیه.تو چشمای من زل زده میگه10 دقیقست بیدار شدم:sdasdasd:کنکورم داره واسه من...
    نیگا همین سر صبحی چجوری ادمو حرص میدن.:image170:
    به به...شیوا خانوم:smilies:.خسته نباشی.احتمالا الان تازه از خواب پاشدی هنوز صورتتو نشسته اومدی اینجا.آره؟؟؟؟:smilies:
    ...چه زيان تو را كه من هم برسم به آرزويى؟! :sad:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا