reza.n 2013-04-18 :14::dadad4:نه بابا.خوب درست میکنم.حالا یه چی گفتم.غذا کلا بلدم درست کنم.ماکارونیام حرف نداره:motat:غذا معمولیا رو بلدم درست کنم تقریبا.:heart:
:14::dadad4:نه بابا.خوب درست میکنم.حالا یه چی گفتم.غذا کلا بلدم درست کنم.ماکارونیام حرف نداره:motat:غذا معمولیا رو بلدم درست کنم تقریبا.:heart:
reza.n 2013-04-16 سلام فرناز.نه بد نگفتی جانم.h34r-smiley:اصفهونی؟ای یکمی.از تب و تابش افتادم که یاد بگیرم.جو اوائل بود.:ad54ad:
سلام فرناز.نه بد نگفتی جانم.h34r-smiley:اصفهونی؟ای یکمی.از تب و تابش افتادم که یاد بگیرم.جو اوائل بود.:ad54ad:
mohana 2013-04-15 چشم خودم مینویسم..فردا هم دانشگاه ندارم فقط باید عکس ژله ای ک درست میکنی و بذاری من نمره بدم هاااا...:smiliess (3): تو سایتی ک یاد گرفتم،باید همین کار و میکردم:rolleyessmileyanim: شبت خوش:riz304:
چشم خودم مینویسم..فردا هم دانشگاه ندارم فقط باید عکس ژله ای ک درست میکنی و بذاری من نمره بدم هاااا...:smiliess (3): تو سایتی ک یاد گرفتم،باید همین کار و میکردم:rolleyessmileyanim: شبت خوش:riz304:
reza.n 2013-04-13 ممنون منم خوبم جانم.حالا من یه چی میگم.تو دیگه نباید بگی شرفیاب شم که.ااا عجبا:New (6):
parnia 2013-04-07 سلام فرناز مهربونم.....مرسی عزیزم....تو خوبی؟؟ عید.....اوهوم....بد نبود....والا من که همش سرم به این کتابا بود...:dadad4:......توخوبی؟؟؟ مرسی که بیادمی:heart:
سلام فرناز مهربونم.....مرسی عزیزم....تو خوبی؟؟ عید.....اوهوم....بد نبود....والا من که همش سرم به این کتابا بود...:dadad4:......توخوبی؟؟؟ مرسی که بیادمی:heart: