C C cheshmak 2013-04-15 بله آشل جون.....ولی این پیشی های پارسالن.....پیشی های امسال هنوز خیلی کوچیکن و چشماشون بسته س ...هنوز فرصت نکردم ازشون عکس بگیرم
بله آشل جون.....ولی این پیشی های پارسالن.....پیشی های امسال هنوز خیلی کوچیکن و چشماشون بسته س ...هنوز فرصت نکردم ازشون عکس بگیرم
AWWA 2013-04-14 سلام زهرا جونم...ممنون. موقت عوض کردم ببینم میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یانه. به نظرت قبلیه بهتر بود یا این یکی؟
سلام زهرا جونم...ممنون. موقت عوض کردم ببینم میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یانه. به نظرت قبلیه بهتر بود یا این یکی؟
parnia 2013-04-14 اومدی تو دست گل گرفتی میچرخونی؟؟؟؟؟ زهرا برو سر درست.....تا 3 میشمرمااااااا......1...........2...............3...........7977cujr38iyymsu8:
اومدی تو دست گل گرفتی میچرخونی؟؟؟؟؟ زهرا برو سر درست.....تا 3 میشمرمااااااا......1...........2...............3...........7977cujr38iyymsu8:
C C cheshmak 2013-04-13 سلام آشل عزیزم ....خوبی؟؟؟خسته نباشی با کار و درس......آشل من هنوز منتظر یه چیزی هستما.. واسم پ.خ کن دوستم ..نذار بیشتر از این شرمندت بشم.....دوست دارم....بوو ووووووس!
سلام آشل عزیزم ....خوبی؟؟؟خسته نباشی با کار و درس......آشل من هنوز منتظر یه چیزی هستما.. واسم پ.خ کن دوستم ..نذار بیشتر از این شرمندت بشم.....دوست دارم....بوو ووووووس!
reza.n 2013-04-13 مرسی.منم حتما دعا میکنم.ایشالا که جواب تلاشتو هم میگیری.آخراشه دیگه.کم نیار.یادته از اون بار اولی که بهت گفتم بخون چقد گذشته.یادش بخیر.یعنی حس خیلی خوبی بهم میده که قبول بشی که میشی.
مرسی.منم حتما دعا میکنم.ایشالا که جواب تلاشتو هم میگیری.آخراشه دیگه.کم نیار.یادته از اون بار اولی که بهت گفتم بخون چقد گذشته.یادش بخیر.یعنی حس خیلی خوبی بهم میده که قبول بشی که میشی.
reza.n 2013-04-13 سلام زهرای خوب خودم.چطوری تو؟مرسی.منم دلم تنگ شده بود واست.چیکارا میکنی؟هوم؟من که همچنان سرم خیلی شلوغه.ولی خب دوس داشتم بیام دیگه.:28:
سلام زهرای خوب خودم.چطوری تو؟مرسی.منم دلم تنگ شده بود واست.چیکارا میکنی؟هوم؟من که همچنان سرم خیلی شلوغه.ولی خب دوس داشتم بیام دیگه.:28:
mehran35 2013-04-12 سلام ابجی!:sad: حیف روزگار بس ناجوانمردانه نامرده...............!شب خوش ...........مارفتیم!:riz513: