am-ml 2013-04-13 ممنونم بله ،بپرسین . . . . . . . . . . خیلی خوب خودم میگم : خانم سهیلا مسعود فر آریان (سهیلا آریان) البته من به خاطر اینکه شکل حجاب کردنش (نه قیافه اش) بهم شبیه بود انتخابش کردم .
ممنونم بله ،بپرسین . . . . . . . . . . خیلی خوب خودم میگم : خانم سهیلا مسعود فر آریان (سهیلا آریان) البته من به خاطر اینکه شکل حجاب کردنش (نه قیافه اش) بهم شبیه بود انتخابش کردم .
دریا... 2013-04-12 آوای مهربانم سال نو مبارک.... التماس دعا... آخر هفته که برسد مي روم دريا هر چه آرزو دارم مي دهم به آب ديگر طاقت باريدن دلم را ندارم بگذار دريا طوفاني شود
آوای مهربانم سال نو مبارک.... التماس دعا... آخر هفته که برسد مي روم دريا هر چه آرزو دارم مي دهم به آب ديگر طاقت باريدن دلم را ندارم بگذار دريا طوفاني شود
mohana 2013-04-10 خواهش میکنم آوا...این چ حرفیه:thanks::heart: خوشحالم ک خوشت اومد...من اولی و خییییلی دوست دارم آوا...
خواهش میکنم آوا...این چ حرفیه:thanks::heart: خوشحالم ک خوشت اومد...من اولی و خییییلی دوست دارم آوا...
mohana 2013-04-10 جدی آوا؟؟؟چ خوب...:thanks: من کلی اهنگ بی کلام دارم...بعضیا رو خیییلی دوست دارم...پس برات آپلود میکنم خوشحال شدم...آخه خیلی کمن کسایی ک بی کلام دوست دارن
جدی آوا؟؟؟چ خوب...:thanks: من کلی اهنگ بی کلام دارم...بعضیا رو خیییلی دوست دارم...پس برات آپلود میکنم خوشحال شدم...آخه خیلی کمن کسایی ک بی کلام دوست دارن
antenyus 2013-04-10 سلام عزیزم....ممنون امیدوارم ب تو هم خوش گذشته باشه...:bunnyearsmiley: جات خالی خیلی خوش گذشت.:black_eyed:....ولی خب متاسفانه با اینکه دو تا از کتابامو برده بودم:smilies-azardl (181 ولی هیچی نخوندم.....:65d6a5d6s:
سلام عزیزم....ممنون امیدوارم ب تو هم خوش گذشته باشه...:bunnyearsmiley: جات خالی خیلی خوش گذشت.:black_eyed:....ولی خب متاسفانه با اینکه دو تا از کتابامو برده بودم:smilies-azardl (181 ولی هیچی نخوندم.....:65d6a5d6s:
ba ba barghi 2013-04-10 سلام منطقه ی ما همه چی آرومه ....یعنی از اول آروم بود ..... ممنون از شما .....برای احوال پرسی ..... آره شما هم به مشکوکیش پی بردی؟؟؟کار کار دشمنه !! مرگ بر آمریکا !!!!
سلام منطقه ی ما همه چی آرومه ....یعنی از اول آروم بود ..... ممنون از شما .....برای احوال پرسی ..... آره شما هم به مشکوکیش پی بردی؟؟؟کار کار دشمنه !! مرگ بر آمریکا !!!!