mw.ashel 2013-03-29 دلمان كه ميگيرد تاوان لحظه هاييست كه دل ميبنديم :sad: خداي خوبم هرگز كسي را به آنچه قسمتش نيست عادت نده.:dadad4:
دلمان كه ميگيرد تاوان لحظه هاييست كه دل ميبنديم :sad: خداي خوبم هرگز كسي را به آنچه قسمتش نيست عادت نده.:dadad4:
K K kaveh1316 2013-03-28 سلام خواهش میکنم .هدف من توهین به کسی یا چیزی نبود. هدف شاد کردن دوستان بود که ................. عکسی هم که دیدی مال مسابقات miss world2013 بود
سلام خواهش میکنم .هدف من توهین به کسی یا چیزی نبود. هدف شاد کردن دوستان بود که ................. عکسی هم که دیدی مال مسابقات miss world2013 بود
waria 2013-03-27 سلام زهرای من.خوبی؟؟ مرسی بابت عکسای قشنگی که برام گذاشتی.آواتار نو هم مبارک.خیلی خوشگله:riz304:
akhbar 2013-03-27 مرسی منم خوبم عزیزم من اگر از این عکسای زیبا داشته باشم,میزارم حتما واست:riz304: خیلی خوشحالم میکنی که به یادم هستی دوستم:28: موفق باشی ایشالا
مرسی منم خوبم عزیزم من اگر از این عکسای زیبا داشته باشم,میزارم حتما واست:riz304: خیلی خوشحالم میکنی که به یادم هستی دوستم:28: موفق باشی ایشالا
mohana 2013-03-27 سلام زهرای خوبم...خوبی خانومی؟؟؟:ad54ad: هستم ولی کم میام....چون همیشه به نت دسترسی ندارم....ببخشید نگرانت کردم دوستم:28:
سلام زهرای خوبم...خوبی خانومی؟؟؟:ad54ad: هستم ولی کم میام....چون همیشه به نت دسترسی ندارم....ببخشید نگرانت کردم دوستم:28:
mw.ashel 2013-03-26 ارزشمندترین مکان هایی که می توان در دنیا حضور داشت : در فکر کسی ، در قلب کسی ؛:heart: و در دعای کسی ...:rose:
ارزشمندترین مکان هایی که می توان در دنیا حضور داشت : در فکر کسی ، در قلب کسی ؛:heart: و در دعای کسی ...:rose:
A A a_67 2013-03-26 خواهش میکنم ولی در واقع بنده با لایک و ... از شما تشکر کردم.........متن های بسیار زیبایی بودند......:rose::rose::rose:
خواهش میکنم ولی در واقع بنده با لایک و ... از شما تشکر کردم.........متن های بسیار زیبایی بودند......:rose::rose::rose: