mw.ashel 2013-03-25 چه احساس خوبیه وقتی می شنویم کسی می گه: مواظب خودت باش اما خیلی بهتر از اون اینه که می شنویم کسی می گه: خودم همیشه مواظبتم !
چه احساس خوبیه وقتی می شنویم کسی می گه: مواظب خودت باش اما خیلی بهتر از اون اینه که می شنویم کسی می گه: خودم همیشه مواظبتم !
reza.n 2013-03-24 نه چه شکسته نفسی اخه.ولی چشم اگه میگیره که یه دعای خوب واست میکنم.:riz304:زهرا جان ایشالا که بهترین ها برات پیش بیاد.موفق باشی جانم.
نه چه شکسته نفسی اخه.ولی چشم اگه میگیره که یه دعای خوب واست میکنم.:riz304:زهرا جان ایشالا که بهترین ها برات پیش بیاد.موفق باشی جانم.
reza.n 2013-03-24 ایشالا که قبول میشی.چرا با این قیافه میگی خب.قبول میشی فکرشو نکن.دعای من که از سقف بالاتر نمیره که جانم.به یکی بگو که حرفش برو داشته باشه پیش خدا.دستت درد نکنه بابت عکس.:riz304:
ایشالا که قبول میشی.چرا با این قیافه میگی خب.قبول میشی فکرشو نکن.دعای من که از سقف بالاتر نمیره که جانم.به یکی بگو که حرفش برو داشته باشه پیش خدا.دستت درد نکنه بابت عکس.:riz304:
mw.ashel 2013-03-24 سلام زهرا جان.......خوبی؟ آواتار نو مبارک:smiliess (8):.خیلی نازه.موفق باشی.دوست دارم:rose:
am-ml 2013-03-23 من کلا هر جا شادی باشه دوست دارم ولی این عروسیه خیلی شلوغه ،بیشتر از فامیل غریبه حضور دارن ،به من که خوش نمیگذره ،زنونه شده مثل تاپیک تبلیغات خودمون
من کلا هر جا شادی باشه دوست دارم ولی این عروسیه خیلی شلوغه ،بیشتر از فامیل غریبه حضور دارن ،به من که خوش نمیگذره ،زنونه شده مثل تاپیک تبلیغات خودمون
parnia 2013-03-22 من و تو استرس نگیریم آخه درس بخون نیستیم که......خوب بخابی زهرا جونممممممممم:thumbsupsmileyanim: