mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سعیده جان سال نوت مبارک باشه.بهترین ها رو واست ارزو میکنم
    ممنون میخک جان...
    از پشت یکی از برگها عکس گرفتم که اینجا میزارم:

http://karshenasgh.persiangig.com/image/shate%20barg%20gol%20roz.jpg

نمیدونم این عکس چقدر واضحه... چون الان اول بهاره، هنوز گل ندارن و الان فقط برگها جوانه زدن... این موجودات کوچولو که عکسشون رو هم گذاشتم، فعلاً که فقط سبز خالی هستند و لکه های قهوه ای و قرمز دیده نمیشه... البته الان اول کارشونه .. یادم نمیاد که لکه قهوه ای هم ایجاد میکنن یا نه... البته توی این عکس یه لکه قهوه ای دیده میشه... نمیدونم منظورت این هست یا نه... دست و پاهاشون که بلنده،شاخک هم دارن و شاخک هاشون هم به نظر بلند میاد.. اندازه شون هم فکر میکنم 3-4 میلیمتری باشه.

در مورد کرم هم سالهاست که وجود دارن.. از زمان بچگی هام یادمه که بودن... اما الان جزئیاتش یادم نیست ... باشه وقتی اومدن بهت میگم..
    ممنون عزیزم. میرم با دقت بیشتر بررسی میکنم بعد بهت میگم...:21::ad54ad:

راستی! یه هفته پیش خواب دیدم اومده بودم خونه شما.. خیلی جالب بود.. یادم نمیاد که چه شکلی بودی اما اینقدر واقعی به نظر میرسید که الانم فکر میکنم واقعاً اومده بودم اونجا...:a2d3::(40):
    سلام میخک جان! خوبی؟
    یه سؤال تخصصی دارم: گل های رز داخل حیاط خونه مون از الان که تازه شروع کردن به برگ درآوردن، دچار شته شدن.... این موجودات سبز رنگ کوچولو که میشینن روی برگ های گل رز و باعث میشن برگها چروکیده و خراب بشن رو چطوری باید نابودشون کرد؟ آیا سم خاصی برای از بین بردنشون وجود داره؟

بعد یه مدتی هم کرم ها میوفتن به جونشون و برگ ها و گلها رو میخورن و خرابشون میکنن... این کرمها هم سبز رنگ هستن... نمیدونم اسمشون چیه!... برای اینا باید چیکار کرد؟

ممنون میشم اگه میتونی راهنماییم کنی...
    خدایا زمان در گذر است

و مخلوقات در تغییر

و سال جدید در شرف حلول

و به ناچار 
تغییر تغییر تغییر....

پس برایتان آرزومندم که زندگیتان به بهترینها تغییر کند. . . .

عید پیشاپیش مبارک
    آرزو می کنم نوروزی که در پیش داری آغاز روزهایی باشد که آرزو داری... ( عید باستانی ایرانیان پیشاپیش مبارک ) :thanks:
    روزی حضرت مریم (س)

قصر آسیه،

قلب خدیجه،

عفت فاطمه،

جمال یوسف،

ثروت قارون،

حکمت لقمان

و ملک سلیمان

و عاقبت‌‌بخیری را آرزومندم.
    ممنون میخک جان
    منم پیشاپیش نوروز را به شما تبریک میگم و براتون بهترین ها را آرزو دارم.
    شاد و خرم باشید
    من نمی بینمش متاسفانه...اشکال نداره...مرسی خانومی
    تو هم همین طور...ممنون
    پیام خالی می فرستی سعیده جون؟
    راستی شاید دیگه تا بعد عید اینجا نیام پس....عیدت پیشاپیش مبارک
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا