mw.ashel 2013-03-04 اگرنمی توانی شاهراه باشی ،کوره راهی باش اگرنمی توانی خورشیدباشی،ستاره باش کمیت نشانگرپیروزی ویا ناکامی تونیست، بهترین هرآنچه هستی باش...:riz304:
اگرنمی توانی شاهراه باشی ،کوره راهی باش اگرنمی توانی خورشیدباشی،ستاره باش کمیت نشانگرپیروزی ویا ناکامی تونیست، بهترین هرآنچه هستی باش...:riz304:
AWWA 2013-03-03 سلام آنتونيوس خوبي؟خيلي ممنون عكس قشنگي برام فرستادي. هنوز مشكل نتمون حل نشده. مرسي كه به يادم بودي. دوست دارم.:rose:
سلام آنتونيوس خوبي؟خيلي ممنون عكس قشنگي برام فرستادي. هنوز مشكل نتمون حل نشده. مرسي كه به يادم بودي. دوست دارم.:rose:
AWWA 2013-02-27 سلام آنتونیوس جون،خوبی؟یه مدته نتمون قطع شده هرکاری می کنم درست نمیشه:j58r36j3gcr4suxymup. الانم تو کافی نتم.خداکنه زود درست شه..دل منم براتون تنگ شده:ad54ad::rose::heart:
سلام آنتونیوس جون،خوبی؟یه مدته نتمون قطع شده هرکاری می کنم درست نمیشه:j58r36j3gcr4suxymup. الانم تو کافی نتم.خداکنه زود درست شه..دل منم براتون تنگ شده:ad54ad::rose::heart:
waria 2013-02-26 سلام آنی جونم:bunnyearsmiley:.مرسی عزیز دلم.همین که تبریک گفتی برام کلی ارزش داره.دیر یا زودش مهم نیست.مرسییییییی:4d564ad6:
سلام آنی جونم:bunnyearsmiley:.مرسی عزیز دلم.همین که تبریک گفتی برام کلی ارزش داره.دیر یا زودش مهم نیست.مرسییییییی:4d564ad6: