nutgirl92
پسندها
10

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزم آره واسه هر درس توی تاپیک خاص خودش
    آخه اگه توی تاپیک مطالعه گروهی رفع اشکال کنیم خیلی قاطی پاتی میشه و نمیتونیم جواب سوالامونو پیدا کنیم
    مرسی نوت جان مثل همیشه عالیه چه کار خوبی کردی وقت کلیه رو زیاد کردی خیلی فصل مهمیه هر سال هم ازش سوال میاد
    واسه فیزیو نگران نباش من به خاطر جریان پدربزرگم هفته پیش نرسیدم برنامه رو کامل کنم منم وسط قلبم با هم میرسیم و تمومش میکنیم
    نگار جون دوران ها چون اهمیتشون زیاده خارج از دوره گذاشتم تو برنامه !
    ولی بازم تو همین ترتیب که پیش میریم ... اگر نرسیدید بخونید عیب نداره ... دوباره میذارمشون !! :bunnyearsmiley:
    سلام نگاررررررررررر
    بفرمایید :

ویتامین ها
    +
    استرس متابولیک / hiv / سرطان / کلیه /ریه
    یه دونه از رژیم کم کردم چون کلیه و سرطان پر نکته هستند ...
    از این هفته ... دوران ها رو هم اضافه میکنیم ...
    دوران بارداری و شیردهی + دوران نوزادی !
    سلام مریم جون
    رفع اشکال رو اینجا هم میتونیم بیایم ... بد فکری نیست ! به نظر من از تاپیک راحت تره جو اینجا :black_eyed:

ببین مریم جان... من شخصآ تازه برنامه دوره فیزیولوژی رو شروع کردم ... و الان وسط قلب هستم دقیقآ ... اما تا آخر گردش خون برنامه ی هفته قبل بود که من دیر به این برنامه ملحق شدم !
    حالا باز سرفصل های فیزیو رو نگار میذاره ... من سرفصل های تغذیه رو تو تاپیک گذاشتم ... اینجا هم الان دوباره میذارم براتون :)
    سلان عزیزم خوبی برنامه این هفته رو نمیذاری ؟ :bunnyearsmiley:
    سلام دختر تغذیه
    مگه همین جا برای رفع اشکال نمیاین من بعضی فصل ها را تونستم خودم را رساندم البته من تغذیه اخر دور دوم هستم تا قبل عید می خوام کمی باهاتون پیش برم فیزیو مخصوصا می خوام با شما تا قبل عید پیش برم برنامه فشرده است عالی بتونید پیش برید البته من اینطوری وقت ندارم اما انگیزه میگیرم بعد عید همین طور بخونم غرض از مزاحمت میخواستم بدونم هفته دیگه فیزیو چی می خونید و اشکالات مثلا همین فصل های تغذیه را کجا از هم میپرسید لااقل رفع اشکالاتتان را ببینیم چیزی یاد بگیریم
    برات ارزوی موفقیت میکنم تا مثل اواتارت همیشه خندان باشی
    نگار 2شنبه :
    روان + اعصاب + اختلالات متابولیک وراثتی
    و 3فصل اول : هضم و جذب و انرژی و پروتئین

واسه 5شنبه:
    نوزادان کم وزن + اختلالات تکاملی +اختلالات روماتیک
    و کربوهیدرات و چربی !
    عزیزم برنامه تغذیه این هفته رو میتونی کامل به من بگی ؟
    آره نگار زبانو هستم...
    ولی فیزیو اشتباه نکن !! اگه عید فقط بریم روی اعصاب d: ... یعنی بخش اعصاب ... بقیه مطالب درمیره ! باید اعصابو یه جور بخونیم که در کنار مرور سایر فصول ... همواره یه قسمت هم اعصابو بخونیم !
    واسه فیزیو برنامشو گذاشتیم که همش به جز اعصاب تا عید تمومه و عید فقط و فقط واسه اعصابه این هفته سلول و ماهیچه و قلب و گردشخون و سلوالخونیه
    برنامه تغذیه رو عالی چیدی عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه الان که گفتی خیالم راحت شد آقا من تا حالا ورزشکاران رو نخوندم
    واسه زبان پایه هستی ؟
    سلام عزیزم
    دور اول تقریبآ تموم شده ... این میشه دور دوم ...
    البته بعضآ از دور اول هم یه چیزایی مونده که همراه مرور اونا رم تموم میکنیم !
    سلام .این برنامه ای که توی تاپیک هست و گذاشتین که تا فلان روز فلان فصل ها رو بخونیم درساتونو میگم نه زبان برای دوره دوم هست یا تازه دور اول هستین؟؟؟اگه دور اولین کی تموم میشه؟؟؟؟من میکروبم فقط کنجکاو شدم بدونم؟؟؟؟
    باشه نگار ... این هفته درشت ها رو تموم میکنیم ... هفته بعد املاحو میذاریم بعد هفته آخر که به جای 5 شنبه ... باید 4شنبه بیایم ویتامین ها رو میذاریم ...
    تا آخر اسفند رژیم که تموم میشه ... دوران ها رو هم میذاریم هر طور که شده ! فقط میمونه جامعه و اون قسمت که ورزشکاران و وزنو ایناست ... اونا رو هم هفته اول عید یه شبو هماهنگ میکنیم میایمو اونا رو یه جا رفع اشکال میکنیم !
    من فقط نگران فیزیو ام ... :( قسمت اعصابو پارسال اصلا نخوندم ... 5تا سوال اومد ازش ... امثال خودمو محبور کردم بخونم ...
    نوتی جان میگما این هفته تا 5 شنبه کربوهیدرات و چربی هم بذاریم وبعدش هفته دیگه هم ویتامین بذارریم و هم رژیم . بچه نظرشون اونجوریه . فقط این هقته حتما درشت مغذیه ها رو تموم کنیم که بعدش به جاش دوران رو بذاریم ولی واسه رژیم باز هم از آخر و به ترتیب پیش بریم من دور اول نامرتب خوندم خیلی عصبی شدم ولی الان که به ترتیب پیش میرم عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییه
    چرا نگار ...
    اتفاقآ پیشنهاد خوبی هم هست ... باشه !!
    مرسی عزیزن بابت برنامه فقط یه پیشنهاد:
    به نظرت اگه فصلای رژیم رو به ترتیب از آخر شروع کنیم بهتر نیست مثلا فصلا 46 و 45 و 44 رو از آخر و فصل 1 و 2 و 3 و... رو از اول بخونیم ؟
    البته هرطوری که نظرته ما میگیم چشم
    سلام خوبی برنامه تغذیه چی شد منتظرت هستیما
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا