mw.ashel 2013-02-24 سلام احمد علی.خوبی؟ به خدا سپردمت.دعا میکنم که با خبرهای خوبی برگردی.........به امید موفقیت. برگشتی ما رو بی خبر نذاریااااااااااااااا:rose:
سلام احمد علی.خوبی؟ به خدا سپردمت.دعا میکنم که با خبرهای خوبی برگردی.........به امید موفقیت. برگشتی ما رو بی خبر نذاریااااااااااااااا:rose:
mahsa. 2013-02-24 داداش گلم دعای من بدرقه راهت مواظب خودت باش مطمئنم امتحانت خوب میشه بعد کنکور منو بی خبر نذار
mohana 2013-02-24 آها راستی من اینو به مسافرا میگم همیشه... دارین حرکت میکنین به سمت تهران یه حمد و 6 تا توحید بخونین...رسیدین تهران 1 توحید دیگه...کلا میشه7 تا سفر به سلاااااامت...:thanks: پس تا شنبه...خدانگهداااار:smiliess (10):
آها راستی من اینو به مسافرا میگم همیشه... دارین حرکت میکنین به سمت تهران یه حمد و 6 تا توحید بخونین...رسیدین تهران 1 توحید دیگه...کلا میشه7 تا سفر به سلاااااامت...:thanks: پس تا شنبه...خدانگهداااار:smiliess (10):
mohana 2013-02-24 اها پس مدلش فرق میکنه ان شاءالله که قبولین ما شما رو خانوم دکتر صدا میکنیم اونوقت موفق باشیییییییید:riz304:
اها پس مدلش فرق میکنه ان شاءالله که قبولین ما شما رو خانوم دکتر صدا میکنیم اونوقت موفق باشیییییییید:riz304:
aohm 2013-02-24 ااااا...كجا 67؟ آهان..از پيغاماي دوستان اينطور بر مياد كه امتحان داري. موفق باشي ايشالا. با خبراي خوب برگردي :a2d3:
ااااا...كجا 67؟ آهان..از پيغاماي دوستان اينطور بر مياد كه امتحان داري. موفق باشي ايشالا. با خبراي خوب برگردي :a2d3:
parnia 2013-02-24 نکنه تو هم میخای واسه همیشه بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12):sdasdasd::mad_majidonline:7977cujr38iyymsu8:
نکنه تو هم میخای واسه همیشه بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12):sdasdasd::mad_majidonline:7977cujr38iyymsu8:
A A a_67 2013-02-24 پیرو جوابیه به : "به کجا چنین شتابان؟" *************** به هر آن کجا که باشد دل من هوای کویش ....... تو بگو هوای دل کو؟ ....... چو ز خود سوال کردم همه امتحان بدیدم ...... ههههههههه............دوست عزیز چهارشنبه امتحان دارم....
پیرو جوابیه به : "به کجا چنین شتابان؟" *************** به هر آن کجا که باشد دل من هوای کویش ....... تو بگو هوای دل کو؟ ....... چو ز خود سوال کردم همه امتحان بدیدم ...... ههههههههه............دوست عزیز چهارشنبه امتحان دارم....
T T Taraa 2013-02-24 آها راس میگی یادم رفت ... دیروز داشتم شوخی میکردم ... مشخص بود از حرفام ... نبود؟