T T Taraa 2013-02-22 سلام آوا جان ممنون ... تو چطوری؟ آره دیگه ... تنوع خوبه منم تشکر بابت عکسی که فرستادی ... اسب دوس دارم جمله ها بیشتر بودن خواستم همه رو بذارم حوصلم نمیشه بی خیال شدم
سلام آوا جان ممنون ... تو چطوری؟ آره دیگه ... تنوع خوبه منم تشکر بابت عکسی که فرستادی ... اسب دوس دارم جمله ها بیشتر بودن خواستم همه رو بذارم حوصلم نمیشه بی خیال شدم
antenyus 2013-02-21 شاد باش ... نه یک روز بلکه هزارن سال... بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که رو سیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند..........
شاد باش ... نه یک روز بلکه هزارن سال... بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که رو سیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند..........
mahsa. 2013-02-20 اوا جونم سلام نمیخواستم تو چت باکس نظر بدم ولی دیدم یه نفر داره میره رو مخ 67 مجبور شدم نظر بدم گلم
mw.ashel 2013-02-18 سلام آوا جونم.خوبی؟ممنونم بابت عکس.خیلی نازه و دوست داشتنی. دوست دارم.مواظب خودت باش:rose:
T T Taraa 2013-02-17 منم که دیگه سوال نداره هنوز وقت خوابم نشده .. ههههههههه یه چن تا عکس آپ کنم میرم
antenyus 2013-02-17 سلام اوا جون......خوبی عزیزم.... وایییییی ک چقد سخته کار این پرستارا... دیشب هلاک شدم... الان هم جنازم اومده خونه......احتمالا امشب هم دوباره برم...... به بچه ها hi برسون.......... قربانت...فعلا بای.........:ad54ad: :riz304:
سلام اوا جون......خوبی عزیزم.... وایییییی ک چقد سخته کار این پرستارا... دیشب هلاک شدم... الان هم جنازم اومده خونه......احتمالا امشب هم دوباره برم...... به بچه ها hi برسون.......... قربانت...فعلا بای.........:ad54ad: :riz304: