antenyus 2013-02-21 شاد باش ... نه یک روز بلکه هزارن سال... بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که رو سیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند..........
شاد باش ... نه یک روز بلکه هزارن سال... بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که رو سیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند..........
A A a_67 2013-02-20 خخخخخخخخخ.............باشه من مواظبم..........شما مواظب خودتون باشین......ههههههه7977cujr38iyymsu8: بپا.........خخخخخخخخ
خخخخخخخخخ.............باشه من مواظبم..........شما مواظب خودتون باشین......ههههههه7977cujr38iyymsu8: بپا.........خخخخخخخخ
A A a_67 2013-02-20 سلام....خیلی ممنون شما هم خوبین؟ خب راستش...من با این 2 نفر شوخی میکردم.............خخخخخ موفق باشید...:bunnyearsmiley:
سلام....خیلی ممنون شما هم خوبین؟ خب راستش...من با این 2 نفر شوخی میکردم.............خخخخخ موفق باشید...:bunnyearsmiley:
aohm 2013-02-19 :ad54ad: رفته بودم خونه محيا اينا ديدم شمام اونجا بودي..گفتم يه حال و احوالي بپرسم ازت ميبينم كه شمام فهميدي مهسا و مهنا يكين؟!! ايول..:applause:
:ad54ad: رفته بودم خونه محيا اينا ديدم شمام اونجا بودي..گفتم يه حال و احوالي بپرسم ازت ميبينم كه شمام فهميدي مهسا و مهنا يكين؟!! ايول..:applause:
mohana 2013-02-19 منو مهنا واریا جونم و واریا اینطوری هیچکدوممون هم دچار دوگانگی نمیشیم:rolleyessmileyanim: نگفتین هاااا...قبول دارین دونفریم؟؟؟فقط برا اذیت کردنه دیگه...بله؟:33:
منو مهنا واریا جونم و واریا اینطوری هیچکدوممون هم دچار دوگانگی نمیشیم:rolleyessmileyanim: نگفتین هاااا...قبول دارین دونفریم؟؟؟فقط برا اذیت کردنه دیگه...بله؟:33:
mohana 2013-02-19 محیا اسم پسره اسم شهاب حسینی بود تو فیلم آخه مهیا/محیا کجاش ترکیبی از واریا و مهناس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 67 شما که میدونین ما دونفریم...شما دیگه چرا؟:dadad4الان دقیقا شبیه همین شکلکه هستم هاااا) البته خیییلی خوشحالم که اخلاقم شبیه به واریا نشون میده
محیا اسم پسره اسم شهاب حسینی بود تو فیلم آخه مهیا/محیا کجاش ترکیبی از واریا و مهناس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 67 شما که میدونین ما دونفریم...شما دیگه چرا؟:dadad4الان دقیقا شبیه همین شکلکه هستم هاااا) البته خیییلی خوشحالم که اخلاقم شبیه به واریا نشون میده